OMEN RTX3060 vs ROG Strix RTX3050

Bütçe
13000
Arkadaşlar iyi akşamlar. İnternette yabancı sitelerde best gaming laptop listelerinin hiç birinde OMEN in bir modelini göremiyorum. Neden listeye giremiyor acaba?

Arkadaşlar iyi akşamlar. İnternette yabancı sitelerde best gaming laptop listelerinin hiç birinde OMEN in bir modelini göremiyorum. Neden listeye giremiyor acaba?
Eminmisiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eminmisiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Demek istediğim aşağıdaki listelerdi:

Bu arada arkadaşların vermiş olduğu trendyol daki ürünün siparişini verdim. Gördüğüm bazı incelemelerde ekranın mekanik kalitesinin kötü olması ve biraz gürültülü çalışması dışında bir sorun görmedim. Fiyat performans olarak iyi ve 5 sene rahat kullanabilirim diye düşündüm. Ama dur sakın alma diyen çıkarsa ve alternatif fikir verirlerse hala vaktim var :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı