Omron Optik Switchleri çift tıklama yapar mı?

belirsizz

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba hepimizin bildiği üzere Omron 20M switchler çift tıklamasıyla ünlü ve şu an yüksek bütçeli 2 güzel mouse da Omron optik switchler kullanılıyor. Bu switchler çift tıklama yapar mı?Bilgisi olmayan arkadaşlar mesaj yazmazsa sevinirim.

@599108 hocam 1-2 inceleme attım da bir tanesinde normal Omron'lardan daha az olarak yine de yaptığı belirtilmiş. Siz hiç okudunuzmu veya duydunuz mu böyle bir şey?

Her Omron, çift tıklama sorunu yaratmaz. Kötü Omron var iyi Omron var. Ki optik mouse switchleri, çift tıklama sorununa yol açmaz.
İnternette gördüm 1-2 defa karşılaşan, belki önceki switchlerine göre düzeltme yapmış olabilirler ama ben hala oran düşmüş olsada var diye biliyorum.

İnternette gördüm 1-2 defa karşılaşan, belki önceki switchlerine göre düzeltme yapmış olabilirler ama ben hala oran düşmüş olsa da var diye biliyorum.

Bende tereddüt etmiştim.Tr de 2 inceleme var. Bir videoda az miktarda olduğu belirtilmiş. Koz kullanılacaksa Lamzu Atlantis tarafından kullanılmalı Ayrıca sora V2 nin yazılımı niye web?Çok saçma bence.

İnternette gördüm 1-2 defa karşılaşan, belki önceki switchlerine göre düzeltme yapmış olabilirler ama ben hala oran düşmüş olsada var diye biliyorum.
Bunun en büyük örneği G Pro X Superlight. Eski üretim GPX'lerde kötü Omron kullanılması sonucunda çift tıklama sorunu vardı, fakat sonradan 01F modeline geçtiler. Ve çift tıklama ortadan kalktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı