Teşekkürler ama ergonomik yani sağ el için olursa daha iyi olur.
Önerdiklerimden PulseFire Raid diğerlerinin aksine simetrik değil, ergonomik. Onu tercih edebilirsiniz.
MOBA tarzı oyunlar için olduğu için RAID'i tercih etmek istemiyorum.
Omron 20M en sorunsuzu içlerinden. Hissiyat olarak Omron'lar güzel fakat çift tıklama ihtimalleri fazla. 50M ve 10M daha kötü 20M'den.
Şuanda mouse'umda Omron 20M var, bir sıkıntı yaşamadım. Tabii ki bi Kailh GM 8.0 veya Blue Shell White Dot etmez.20M tıklamalı sorunlu mu?
Hocam fury z almayı dusunuyorumda sizce almalı mıyım omron 20m var diye orochi v2 dusunmeye basladim. Cift tıklam yaparmıOmron 20M en sorunsuzu içlerinden. Hissiyat olarak omronlar güzel fakat çift tıklama ihtimalleri fazla. 50M ve 10M daha kötü 20M'den.
Sanmıyorum.Hocam fury z almayı dusunuyorumda sizce almalı mıyım omron 20m var diye orochi v2 dusunmeye basladim. Cift tıklam yaparmı
Çift tıklama sorunu yaşamadım.Hocam fury z almayı dusunuyorumda sizce almalı mıyım omron 20m var diye orochi v2 dusunmeye basladim. Cift tıklam yaparmı
Orochini beyazı yok diye almak istemiyorum, fury sorun yaşatırmı çok tereddütteyimÇift tıklama sorunu yaşamadım.
Fakat Orochi kesinlikle Fury'den daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.