Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.161 Makaleler 1 Çözümler 5 31 Mayıs 2022 #1 Omron anahtarlı fare kulananlar, Omron anahtarlar nasıldır artısı eksisi nelerdir?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.610 Makaleler 8 Çözümler 153 31 Mayıs 2022 #11 Qualty dedi: Teşekkürler ama ergonomik yani sağ el için olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Önerdiklerimden PulseFire Raid diğerlerinin aksine simetrik değil, ergonomik. Onu tercih edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Qualty dedi: Teşekkürler ama ergonomik yani sağ el için olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Önerdiklerimden PulseFire Raid diğerlerinin aksine simetrik değil, ergonomik. Onu tercih edebilirsiniz.
KS KS Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.161 Makaleler 1 Çözümler 5 31 Mayıs 2022 #12 erme dedi: Önerdiklerimden PulseFire Raid diğerlerinin aksine simetrik değil, ergonomik. Onu tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... MOBA tarzı oyunlar için olduğu için RAID'i tercih etmek istemiyorum. Artı 0 Eksi
erme dedi: Önerdiklerimden PulseFire Raid diğerlerinin aksine simetrik değil, ergonomik. Onu tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... MOBA tarzı oyunlar için olduğu için RAID'i tercih etmek istemiyorum.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.610 Makaleler 8 Çözümler 153 31 Mayıs 2022 #13 Qualty dedi: MOBA tarzı oyunlar için olduğu için RAID'i tercih etmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok. Sadece daha fazla programlanabilir tuş bulundurması onu bu konuda daha tercih edilesi yapıyor ki FPS oyunları için de altta kalır yanı yok. Artı 0 Eksi
Qualty dedi: MOBA tarzı oyunlar için olduğu için RAID'i tercih etmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok. Sadece daha fazla programlanabilir tuş bulundurması onu bu konuda daha tercih edilesi yapıyor ki FPS oyunları için de altta kalır yanı yok.
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.435 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 31 Mayıs 2022 #14 Omron 20M en sorunsuzu içlerinden. Hissiyat olarak omronlar güzel fakat çift tıklama ihtimalleri fazla. 50M ve 10M daha kötü 20M'den. Artı 0 Eksi
Omron 20M en sorunsuzu içlerinden. Hissiyat olarak omronlar güzel fakat çift tıklama ihtimalleri fazla. 50M ve 10M daha kötü 20M'den.
KS KS Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.161 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Haziran 2022 #15 Xeonayp dedi: Omron 20M en sorunsuzu içlerinden. Hissiyat olarak Omron'lar güzel fakat çift tıklama ihtimalleri fazla. 50M ve 10M daha kötü 20M'den. Genişletmek için tıkla... 20M tıklamalı sorunlu mu? Artı 0 Eksi
Xeonayp dedi: Omron 20M en sorunsuzu içlerinden. Hissiyat olarak Omron'lar güzel fakat çift tıklama ihtimalleri fazla. 50M ve 10M daha kötü 20M'den. Genişletmek için tıkla... 20M tıklamalı sorunlu mu?
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.435 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 9 Temmuz 2022 #16 Qualty dedi: 20M tıklamalı sorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Şuanda mouse'umda Omron 20M var, bir sıkıntı yaşamadım. Tabii ki bi Kailh GM 8.0 veya Blue Shell White Dot etmez. Artı 0 Eksi
Qualty dedi: 20M tıklamalı sorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Şuanda mouse'umda Omron 20M var, bir sıkıntı yaşamadım. Tabii ki bi Kailh GM 8.0 veya Blue Shell White Dot etmez.
Sweatherx Centipat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #17 Xeonayp dedi: Omron 20M en sorunsuzu içlerinden. Hissiyat olarak omronlar güzel fakat çift tıklama ihtimalleri fazla. 50M ve 10M daha kötü 20M'den. Genişletmek için tıkla... Hocam fury z almayı dusunuyorumda sizce almalı mıyım omron 20m var diye orochi v2 dusunmeye basladim. Cift tıklam yaparmı Artı 0 Eksi
Xeonayp dedi: Omron 20M en sorunsuzu içlerinden. Hissiyat olarak omronlar güzel fakat çift tıklama ihtimalleri fazla. 50M ve 10M daha kötü 20M'den. Genişletmek için tıkla... Hocam fury z almayı dusunuyorumda sizce almalı mıyım omron 20m var diye orochi v2 dusunmeye basladim. Cift tıklam yaparmı
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.610 Makaleler 8 Çözümler 153 9 Eylül 2022 #18 Sweatherx dedi: Hocam fury z almayı dusunuyorumda sizce almalı mıyım omron 20m var diye orochi v2 dusunmeye basladim. Cift tıklam yaparmı Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. @Xeonayp kullanıyordu. Bildiğim kadarıyla o tür bir sorun yaşamadı. Artı 0 Eksi
Sweatherx dedi: Hocam fury z almayı dusunuyorumda sizce almalı mıyım omron 20m var diye orochi v2 dusunmeye basladim. Cift tıklam yaparmı Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. @Xeonayp kullanıyordu. Bildiğim kadarıyla o tür bir sorun yaşamadı.
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.435 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 9 Eylül 2022 #19 Sweatherx dedi: Hocam fury z almayı dusunuyorumda sizce almalı mıyım omron 20m var diye orochi v2 dusunmeye basladim. Cift tıklam yaparmı Genişletmek için tıkla... Çift tıklama sorunu yaşamadım. Fakat Orochi kesinlikle Fury'den daha iyi. Artı 0 Eksi
Sweatherx dedi: Hocam fury z almayı dusunuyorumda sizce almalı mıyım omron 20m var diye orochi v2 dusunmeye basladim. Cift tıklam yaparmı Genişletmek için tıkla... Çift tıklama sorunu yaşamadım. Fakat Orochi kesinlikle Fury'den daha iyi.
Sweatherx Centipat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #20 Xeonayp dedi: Çift tıklama sorunu yaşamadım. Fakat Orochi kesinlikle Fury'den daha iyi. Genişletmek için tıkla... Orochini beyazı yok diye almak istemiyorum, fury sorun yaşatırmı çok tereddütteyim Artı 0 Eksi
Xeonayp dedi: Çift tıklama sorunu yaşamadım. Fakat Orochi kesinlikle Fury'den daha iyi. Genişletmek için tıkla... Orochini beyazı yok diye almak istemiyorum, fury sorun yaşatırmı çok tereddütteyim