Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.161 Makaleler 1 Çözümler 5 31 Mayıs 2022 #1 Omron anahtarlı fare kulananlar, Omron anahtarlar nasıldır artısı eksisi nelerdir?
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.435 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 9 Eylül 2022 #21 Sweatherx dedi: Orochini beyazı yok diye almak istemiyorum, fury sorun yaşatırmı çok tereddütteyim Genişletmek için tıkla... Kullandım bir sıkıntı yaşamadım. Satıp Xm1r aldım sonra. İncelemem mevcut. Discord'da Furylevel'in Sunucusuna gelin, bir sıkıntı yaşarsanız orada ilgilenirler. Artı 0 Eksi
Sweatherx dedi: Orochini beyazı yok diye almak istemiyorum, fury sorun yaşatırmı çok tereddütteyim Genişletmek için tıkla... Kullandım bir sıkıntı yaşamadım. Satıp Xm1r aldım sonra. İncelemem mevcut. Discord'da Furylevel'in Sunucusuna gelin, bir sıkıntı yaşarsanız orada ilgilenirler.
SELİM ALİ Centipat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #22 Qualty dedi: Omron anahtarlı fare kulananlar, Omron anahtarlar nasıldır artısı eksisi nelerdir? Genişletmek için tıkla... Omron swichlerin iyi olduğu düşünüyorum çünkü dünyaca ünlü olan Glorius Model O da kullanılıyor. Artı 0 Eksi
Qualty dedi: Omron anahtarlı fare kulananlar, Omron anahtarlar nasıldır artısı eksisi nelerdir? Genişletmek için tıkla... Omron swichlerin iyi olduğu düşünüyorum çünkü dünyaca ünlü olan Glorius Model O da kullanılıyor.
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.435 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 22 Kasım 2022 #23 SELİM ALİ dedi: Omron swichlerin iyi olduğu düşünüyorum çünkü dünyaca ünlü olan Glorius Model O da kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Glorious kullanıyor diye switch iyi olmuyor. Hissiyat olarak mükemmel olsalarda kalite olarak iyi değiller. Artı 0 Eksi
SELİM ALİ dedi: Omron swichlerin iyi olduğu düşünüyorum çünkü dünyaca ünlü olan Glorius Model O da kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Glorious kullanıyor diye switch iyi olmuyor. Hissiyat olarak mükemmel olsalarda kalite olarak iyi değiller.