OMSI 2 alınır mı?

ScaniaR730

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
Asus Prime B450MK-2
Asus DUAL RTX 4060 8GB White
Kingston Fury Beast RGB 16x2 32GB DDR4 3000MHz
Thermalright Assasin King 120SE
Crucial P3 500GB NVME SSD
FSP Hyper 550W 880+
Vento VG17F
15 dolar fiyata bu oyun alınır mı? Herkes yüzlerce saat oynamış ve oyunu çok övüyorlar. Grafikleri ve otobüsleri eski ve 107 tane DLC'si var:D sizce alınır mı? ETS 2 tarzı oyunları seviyorum.

ETS 2 almadıysanız ETS 2 alın, aldıysanız güzel oyun alınır.

ETS 2 de 1200 satim var ama bir tık pahalı geldi. Korsan indirip deneyeceğim, beğenirsem orijinal alacağım.

15 dolar fiyata bu oyun alınır mı? Herkes yüzlerce saat oynamış ve oyunu çok övüyorlar. Grafikleri ve otobüsleri eski ve 107 tane DLC'si var:D sizce alınır mı? ETS 2 tarzı oyunları seviyorum.
OMSI 2 çok güzel oyundur. Hatta şehir içi otobüs hattı simülasyonlarının da atası, babası diyebileceğimiz bir seridir OMSI. Ama görsel olarak epey eskidi. Bir de yapay zeka bir tık problemli. Kaldırıma çıkıyorsunuz bir miktar diyelim, sanki dağdan aşağı yuvarlanmışsınız gibi yolcular aşağı inmek için çıldırıyor :) Yapay zeka araçlar bazen çok anlamsız şekilde gelip size çarpabiliyor. Vs vs gibi örneklendirebiliriz.

Ancak özelleştirme açısından çok iyi bir oyundur. Hem bir sürü modu vardır hem de kendi ayarlarıyla istediğiniz gibi oynayabilirsiniz. Park halindeki araç sayısı, yaya sayısı falan derken her şeyi ayarlayabiliyorsunuz.

Bir de ETS 2'deki gibi bir sürü fan yapımı otobüs modları var. Onları da indirip eski otobüslerden ziyade yeni modellerle oynayabiliyorsunuz.

Alınır mı ? Eğer şehir içi hatlarda otobüs sürmekten keyif alıyorsanız alınır.

_________________________________________________________________________________

Ben ayrıca bir tavsiyede daha bulunmak isterim naçizane. Bus Driver Simulator 21. Bu oyuna da bir göz atın. OMSI serisinin sadeleştirilmiş ama yeni, modern ve bir tık daha özgür bir oyun haline getirilmiş versiyonu diyebiliriz. Eğer dediğim gibi türü seviyorsanız bu da hoşunuza gidecektir. Çünkü bunda ETS 2 gibi ekonomi yönetme, şirket büyütme vb özellikler de var. Bir de otobüs hatlarını dilediğiniz uzunlukta, siz belirleyebiliyorsunuz. OMSI serisinde sadece hazır hatlar üzerinden oynamak zorunda kalıyorsunuz veya harita modu indirip mod sahibinin yaptığı hatlarla oynuyorsunuz.

Ben ayrıca bir tavsiyede daha bulunmak isterim naçizane. bus driver Simulator 21. Bu oyuna da bir göz atın. OMSI serisinin sadeleştirilmiş ama yeni, modern ve bir tık daha özgür bir oyun haline getirilmiş versiyonu diyebiliriz. Eğer dediğim gibi türü seviyorsanız bu da hoşunuza gidecektir. Çünkü bunda ETS 2 gibi ekonomi yönetme, şirket büyütme vb özellikler de var. Bir de otobüs hatlarını dilediğiniz uzunlukta, siz belirleyebiliyorsunuz. OMSI serisinde sadece hazır hatlar üzerinden oynamak zorunda kalıyorsunuz veya harita modu indirip mod sahibinin yaptığı hatlarla oynuyorsunuz.

Bus Simulator 18'e sahibim direksiyonumu ayarlayamadığımdan öylece duruyor. Ama hoşuma giden bir oyun. Buna benzer kaliteli bir oyun arıyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı