OMSI 2 mod tavsiyesi

MustafaCan1907vs

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar OMSI 2 için mod bulmaya çalıştım fakat bulamadım. Bana güzel bir tavsiye eder misiniz?

download.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Fazla bir modu yok, bu olabilir.

7 yaşımda bu oyunda otobüsü klavyeden süreceğim diye bir yerlerimden ter akıyordu. Hiç bir şey anlamadığımdan 1 hafta boyunca sadece 1 keresinde 3 metre falan gidebilmişimdir. Çok zordu klavyeden oynaması. :D

OMSI 2 harita modlarında bu modu yükleyin: Fikcyjny szczecin.
Otobus modları.
1.citybus 628C 628g lf by kajosoft.
2.man lion's City A20'u.
3.ıkarus 260.43
4.scania citywide GN14.
5.man_newlionscity

OMSI Türkiye var o siteden bakıp istediğinizi indirin.

Ve birkaç site daha oneriyorum bu sitede bütün modlar var neredeyse.

Yukarında belirtiğim modlar fazlasıylar yetecektir OMSI'ye çok fazla mod atıldığı zaman oyun bozulabiliyor.

Belen 6'yı yükleyin kesinlikle. Türk arkadaşların yaptığı çok iyi bir map.

7 yaşımda bu oyunda otobüsü klavyeden süreceğim diye bir yerlerimden ter akıyordu. Hiç bir şey anlamadığımdan 1 hafta boyunca sadece 1 keresinde 3 metre falan gidebilmişimdir. Çok zordu klavyeden oynaması. :D
Küçüklüğünüze kötü bir haberim var, mouse ile de sürülebiliyor..

7 yaşımda bu oyunda otobüsü klavyeden süreceğim diye bir yerlerimden ter akıyordu. Hiçbir şey anlamadığımdan 1 hafta boyunca sadece 1 keresinde 3 metre falan gidebilmişimdir. Çok zordu klavyeden oynaması. :D

İkayraonur mod için teşekkürler evet zaten OMSI 2 en gerçekçi otobüs oyunu Bus Simulator 18'den daha gerçekçi.
SS erwin rommel belen haritasını biliyorum ama kurmadım gösterdiğin için teşekkürler.
Evet mouse ile kontrol çok zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı