OMSI 2: Steam Edition hala alınır mı?

DİDPOL

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar OMSI 2 oyununu uzun zamandır biliyordum ancak şimdi değerse almayı düşünüyorum. Oyunun oynanışları falan güzel (grafikler pek önemli değil benim için) ama tek sorum oyun ne zaman indirime girer, bir de indirimde kaç liraya düşer?

Kesinlikle alınacak bir oyun otobüs oyununda OMSI 2 üstüne tanımam grafikler hariç ama zaten oynarken grafiklerin kötü olması gözüne çarpmıyor, çok nadir indirime giriyor 280 TL fiyatı şu anda 280 TL'den 180 TL'ye düştügünü görmüştüm önümüzdeki kasım indirimlerinde belki düşer.

Arkadaşlar OMSI 2 oyununu uzun zamandır biliyordum ancak şimdi değerse almayı düşünüyorum. Oyunun oynanışları falan güzel (grafikler pek önemli değil benim için) ama tek sorum oyun ne zaman indirime girer, bir de indirimde kaç liraya düşer?

Kesinlikle alın OMSI 2 en iyi otobüs oyunudur Türkiye haritaları ve modları var.

Omsi 2 optimize çalışmamasının sebebi halen eski tarz kök dizin sistemiyle grafik ve shaderleri yüklemesinden kaynaklı. Binlerce irili ufaklı sıkıştırılmamış formatta dosyayı, omsi 2'nin dizin klasöründe bulabilirsiniz. Oyun açılınca ssd'niz ve işlemciniz bunları tek tek bulmakla uğraşıyor. Ufak yüz binlerce dosyayı okuması, bunları işleyip oyuna aktarması çok sıkıntı yaratıyor büyük dosyaları ssd ve işlemci daha seri okur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı