Omuz çıkığı ve ağrı

İnfluence

Hectopat
Yaklaşık 3 hafta önce omzum çıktı. Doktor yerine taktı gittigim zaman 3.Haftada cıkartıcaktım ama 1 hafta daha tak dedi. Omuzumu halen tam yukarı kaldıramıyorum. Askıyı çıkartıp hareket yapıyorum açılıyor ama doktor cıkarmamam gerektiğini söylüyor. Emar çektirip ona göstermemi istiyor. Daha önce yaşayan biri var mı? Kaldırırken ağırması normal mi? 180 derece için normal oynamalarda sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hiç omuz çıkmadı ama 3-4 defa dizim çıktı. Ordan edindiğim tecrübelere göre kaldıraraman normal bence. 3 hafta tam iyileşmesi için sandığın kadar uzun değil. Doktorunuz dinle hareketlerini yap zamanla iyileşir.

Bisikletten dustum omzum cikti uyutup yerine taktilar. suanda aski var. Oynatamiyorum arada sizliyor. Bu sekilde gonderdiler. Ilac vs de vermedi. Mr cektirmem gerekiyor dedi.
Iyilesme sureci nasil oluyor.kendiliginden mi iyilesiyor. Yapmam gereken birsey var mi? Tecrubesi olan iyilesme surecini paylasabilir mi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı