On parmak klavyede boşluk tuşuna baş parmaklarla basmak doğru mudur?

Daha fazla  
On parmak ögreniyorum küçükken alıştığım 2 parmak bırakmak istiyorum, on parmak öğrenmek istiyorum ama kafama bir şey takılıdı. Hızlı yazmak için öğreneceğim ama boşluk tuşlarına sağ baş parmak, sol baş parmak yapıyorum öğreniyorum. Bu doğru mudur?

Elbette. Başparmağın görevi o zaten. Eğer on parmak yazıyorsan ki ben öyle yazıyorum sol baş parmağımı kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bazı YouTube kanalları 10 parmak 9 parmak yazıyor ama kuralları uymuyorlar normalde 10 parmak baş parmaklarla yapmak gerekli ama bazı kişıler 9 parmak yazıyor.

Elbette. Başparmağın görevi o zaten. Eğer on parmak yazıyorsan ki ben öyle yazıyorum sol baş parmağımı kullanıyorum.

Sol ve sağ baş parmak kullanmak gereklimiş orantılı duyduma göre yük 2 taraf sol ve sağ parmakları space kullanıyorum öğreniyorum.

valla ben şuan dakikada bu kadar yazıyorum. o kadar takılmaya gerek yok
1670766823067.png

Vallahi ben şu an dakikada bu kadar yazıyorum. O kadar takılmaya gerek yok Eki Görüntüle 1600004

10 parmak klavye diyorlar ama neden 9 parmak yazılıyor anlamış değilim benim kafam yandı 2 baş parmak sol ve sağ değil miydi orantılığı tek baş parmak kol ağrıtır duyduğuma göre 2 baş parmak space orantlığı doğru mudur bazı kişiler 9 parmak yazıyor ama 10 parmak değil mi?

:D :D neden takılıyorsun böyle şeylere. Ben dokuz parmak yazıyorum evet. Kafayı yorma böyle olursa böyle mi olur diye. Hevesliysen yaz geç. Hangi yazım şekli sana daha rahatsa öyle yaz.

:D :D neden takılıyorsun böyle şeylere. Ben dokuz parmak yazıyorum evet. Kafayı yorma böyle olursa böyle mi olur diye. Hevesliysen yaz geç. Hangi yazım şekli sana daha rahatsa öyle yaz.

Küçükken alışmışım 2 parmak yazmaya 2 parmak yazarken hızlı yazamıyordum 10 parmak duydun ona başlamaya karar verdim önerceğin site var mı 10 parmak öğrenmek sitesi.
Ben m5bilişim sitesinden öğreniyorum alıştım ama bakmadan yazmayı öğrendim sadece 10 parmak öğreniyorum daha hızlı yazmak için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı