Ona buna konu açan üyeler

Ülküsüz

Hectopat
Daha fazla  
Cidden beni çileden çıkarıyorlar, ona buna konu açmak nedir arkadaşım? Sürekli saçma sapan konular, saçma sapan sorular. Rüya görür konu açar, kız görür konu açar, kız teklifini kabul eder konu açar, kız teklifini reddeder konu açar, kız ayrılır gene konu açar. Nedir yani bu konu açma merakı anlamıyorum ki. Ne gerek var bu kadar konu açmaya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen neden açtın kardeş??!

Sonuçta burası artık Teknoloji forumundan daha fazlası olmuş halde. Aslında çeşitlilik katıyor ama sevgili konuları falan anlamsız geliyor bana.

O kadar haklısınız ki. Ben de zaten forumda bu konudan şikayetçiyim. Hep söylüyorum derdiniz yoksa sırf can sıkıntısından laf olsun diye konu açmayın diye.

Bunu gidip o gördüğün konunun altına yazmak varken sen de gereksiz konu açmışsın.
Aslında bu konuyu açmakla doğrusunu yapmış. Zira bu düşüncelerini o konuya yazsa, konuyla hiçbir ilgisi olmayan mesaj yazmış olacak.

@Ülküsüz duygularıma tercüman olduğunuz için teşekkür ederim.

Konuyu açanlardan çok bunun üzerine düşünmek lazım. İsteyen istediği şekilde konu açar. Bakma, geç. Moderatör kontrolünden geçiyor mu? Geçiyor.

Size ilk defa hak veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…