Ona buna konu açan üyeler

Şimdi kısaca özetleyecek olursak:

Bu forum içerisinde sizin gereksiz bulduğunuz bir konu varsa görmezden gelebilirsiniz. Eğer bazı kişiler bu tarz konular açmayı alışkanlık haline getirmişse ve sizi cidden rahatsız ediyorsa bunun çözümü de var. Göz ardı et özelliğini kullanabilirsiniz. Bunun için ayrıca konu açmaya gerek yok. Herkesin yapabileceği şeyler bunlar. İlkinde görmezden gelin, ikincisinde göz ardı edin. Bu forumda herkesin belirli kurallar çerçevesinde konu açma hakkı var. Yakın bir gelecekte cevaplanmış sorular bir daha soruluyorsa o konular engellenebilir mesela. Benim düşüncem bu yönde. Sizler ne düşünüyorsunuz?

@Ülküsüz @AJFA

Cidden beni çileden çıkarıyorlar, ona buna konu açmak nedir arkadaşım? Sürekli saçma sapan konular, saçma sapan sorular. Rüya görür konu açar, kız görür konu açar, kız teklifini kabul eder konu açar, kız teklifini reddeder konu açar, kız ayrılır gene konu açar. Nedir yani bu konu açma merakı anlamıyorum ki. Ne gerek var bu kadar konu açmaya?

Bir Instagram olayi yaşadım, küfürleri blurladim ve hala konumu onaylamiyorlar ama nedense milletin saçma konulari onaylaniyor :D

Cidden beni çileden çıkarıyorlar, ona buna konu açmak nedir arkadaşım? Sürekli saçma sapan konular, saçma sapan sorular. Rüya görür konu açar, kız görür konu açar, kız teklifini kabul eder konu açar, kız teklifini reddeder konu açar, kız ayrılır gene konu açar. Nedir yani bu konu açma merakı anlamıyorum ki. Ne gerek var bu kadar konu açmaya?

Konu başlığına göre yorum yaptım @BenimadımYusuf

Tamam sosyalleşme anlamında konular açılsın yardım edilsin de adam gelip reddedildim ne yapmalıyım diyor. Ne diyebilirsin ki? Gereksiz gereksiz konular.

Öyle. Mesela bu tarz konulardan bir sürü açıldı ve cevaplar hep aynı. Senaryo farklı olabilir ama her konu neredeyse aynı sonuca çıkıyor gözlemlediğim kadarıyla. O konuya el atılabilir diye düşünüyorum.

Bu forum içerisinde sizin gereksiz bulduğunuz bir konu varsa görmezden gelebilirsiniz. Eğer bazı kişiler bu tarz konular açmayı alışkanlık haline getirmişse ve sizi cidden rahatsız ediyorsa bunun çözümü de var. Göz ardı et özelliğini kullanabilirsiniz. Bunun için ayrıca konu açmaya gerek yok. Herkesin yapabileceği şeyler bunlar. İlkinde görmezden gelin, ikincisinde göz ardı edin. Bu forumda herkesin belirli kurallar çerçevesinde konu açma hakkı var. Yakın bir gelecekte cevaplanmış sorular bir daha soruluyorsa o konular engellenebilir mesela.
Son cümle hariç katılıyorum. Durum çok güzel bir şekilde özetlenmiş. (y)

@Ülküsüz Forum kavramı yakında ölecek, bunları düşünmene gerek yok. Millet artık yardımlaşmadan çok girip, eğlenip, sohbet muhabbet edip çıkmak için kullanıyor. DC sunucusu gibi bir şey oldu forumlar. Sadece bu değil tüm forumlar aşağı yukarı böyle ki benim de bilgisayar ilmim Allah'a şükür olmasına rağmen artık öyle eskisi gibi saatlerce uğraşıp sistem toplayasım gelmiyor.

@nih Profil resmindeki karakteri çok merak ettim ustam kimdir necidir o 🙂

Son düzenleme:
@Ülküsüz evet artık çok sıktı. Bu yaşta bu boy normal mi diye konu açıyorlar o da sinir bozucu. Bir de özellikle okullar açıldıktan sonra sürekli kız konuları açılmaya başladı.
Özellikle pandemi sonrası, Sosyal yaş ortalamasının düşmesi sebebiyle böyle oldu.

@Ülküsüz Forum kavramı yakında ölecek, bunları düşünmene gerek yok. Millet artık yardımlaşmadan çok girip, eğlenip, sohbet muhabbet edip çıkmak için kullanıyor. DC sunucusu gibi bir şey oldu forumlar. Sadece bu değil tüm forumlar aşağı yukarı böyle ki benim de bilgisayar ilmim Allah'a şükür olmasına rağmen artık öyle eskisi gibi saatlerce uğraşıp sistem toplayasım gelmiyor.
Güzel bir noktaya değinmişsiniz hocam. (y)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı