Ona buna konu açan üyeler

Ama şu an boşuna bu konu. Madem sevmiyorsan, girme. Gidip neden konu açarsın ki?

Ve Technopat konu açma üzerine kurulu.

Sen neden açtın bu konuyu?

Ama şu an boşuna bu konu. Madem sevmiyorsan, girme. Gidip neden konu açarsın ki?
Konu sahibinin bahsettiği üyeler nasıl konu açma hakkına sahipse, bu arkadaş da aynı şekilde sahip çünkü. Kurallar dahilinde herkes istediği konuyu açabilir bu platformda.

Bu arada evet, sevmediğimiz konulara girmeyebiliyoruz. Size bu konuda %100 katılıyorum.

Konu sahibinin bahsettiği üyeler nasıl konu açma hakkına sahipse, bu arkadaş da aynı şekilde sahip çünkü. Kurallar dahilinde herkes istediği konuyu açabilir bu platformda.

Bu konuda çok haklısınız. Arkadaşlar kendi savunduğu düşünceye zıt davranıyor.

Hugolanın bi' videosunda anlattığı buga döndü bu da. Bu açtığınız konu da gereksiz

Bunun sebebini bu sitenin yeterli etkileşim alamamasına bağlıyorum, zira teknoloji tabanlı olup da çok daha başarılı olan bir sürü forum veya site var; lakin Türkiye'dekilerin durumu içler acısı. Eğer ki bu site teknoloji siteleri arasında başarılı olsaydı, hiçbir şekilde bu tarz konuların açılmasına izin verilmezdi; yoksa hiçbir aklı başında yönetici "CS:GO vs. Valorant" şeklinde bir sürü konunun açılmasına izin vermezdi, veya dediğiniz konuların.
Ve bu tarz konulardan dolayı bu forumun adının "Technopat Sosyal" yerine "Technopat Kids" olması gerektiğini düşünüyorum...

Bu konuları siz onaylamıyor musunuz?
Saçma sinir edici konuları kabul etmeyebilirsiniz.

Bu konuları siz onaylamıyor musunuz?
Saçma sinir edici konuları kabul etmeyebilirsiniz.
Moderasyon Ekibi, sırf kendisinin hoşuna gitmedi diye konu reddetme hakkına sahip değil. Böyle bir şey söz konusu değil ve olamaz.

Dediğim gibi, burası büyük bir platform; birçok konu mevcut ve kullanıcılar istediği konulara girip girmeme hakkına sahip. Bu her yerde böyledir, böyle olmalıdır. Her insan aynı değil, dolayısıyla açılan konu tipleri değişebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…