Onaylanan ihtiyaç kredisini iptal etme

attractive

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İzmir
Herkese merhaba arkadaşlar, Bugün Garanti BBVA'dan ihtiyaç kredi oranlarına bakarken yanlışıkla onayladım kabul ettiler. Ben bunun iptalini yapabilir miyim? Ayrıca avans hesap açtım onu kendim isteyerek. Avans hesap açmış olmam ihtiyaç kredisini iptal etmeme gibi durumu olur mu? Hiçbirisinin parasını dokunmadım

Cayma durumu var diye biliyorum, müşteri hizmetleriyle görüştünüz mü?
14 gün cayma süresi var. Müşteri hizmetlerini aradığımda biz ilgilenmiyoruz kredi birimi ilgileniyor sabah 9 akşam 7 çalışıyorlar diyerek numaralarını verdi. Ben daha önce yaşayan var mı diye buraya sormak istedim. Boşu boşuna 20bin liraya 40 bin lira geri ödemek istemiyorum bide 24 ay 😀

Nakit avansta aynısını yaşamış müşteri hizmetlerine destekten yazarak halletmiştim.

Nakit avansta aynısını yaşamış müşteri hizmetlerine destekten yazarak halletmiştim.
Tek stres yaptığım şey, ihtiyaç kredisi onaylandıktan sonra kendi isteğimle nakit avans yapmam sorun olmaz umarım. Nakit avansta'da 14 gün cayma süresi var

Hocam onaylı krediyi hesabınıza geçirmediyseniz 15-20 gün sonra iptal oluyor diye biliyorum, aynı durumu bende yaşamıştım. Müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsin.

Hocam onaylı krediyi hesabınıza geçirmediyseniz 15-20 gün sonra iptal oluyor diye biliyorum, aynı durumu bende yaşamıştım. Müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsin.
Talep ettiğim miktar hesaba geçti maalesef. Harcama yapmadan yarın kredi birimini arayıp öğrenicem. Umarım hallederler

Hocam direk müşteri hizmetlerini ara başvurduğum rakamı yanlış girdim de, iptalini istiyorum de iptal ederler fakat sigorta için kesilen paranın iadesi 2-3 günü buluyor. Bu şekilde başvuru denedim verdiler hemen iptal ettirdim :)

Hocam direk müşteri hizmetlerini ara başvurduğum rakamı yanlış girdim de, iptalini istiyorum de iptal ederler fakat sigorta için kesilen paranın iadesi 2-3 günü buluyor. Bu şekilde başvuru denedim verdiler hemen iptal ettirdim :)

Talep ettiğim miktarı farklı girip taksit sayısını düzeltip başvuru yapmaktı amacım. Yarın aynısını söyleceğim sağ olasın hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parayı hesabınıza geçirseniz de hesaptan çıkarsanız da cayma hakkınızı kullanabilirsiniz 14 günlük süre içinde. Yalvarır gibi yanlış yaptım, yanlış tuşa bastım, geri alın tarzı şeyler söylemenize gerek yok. Uygulama üzerinden kredi cayma hakkı kullanımı yapılamıyorsa müşteri hizmetleriyle cayma hakkınızı kullanmak istediğinize ve kredideki paranın hesapta bulunduğunu söyleyin. Konu kapanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı