Onaylanan kredi kartının limiti yasal limiti aştı

BATTLEFlELD

Hectopat
Daha fazla  
Screenshot_2025-09-10-09-16-18-559_com.google.android.gm-edit.jpg

Bugün yıllık aidatı olmadığından ve kampanyalarından ötürü İş Bankası Maximum Genç kredi kartına başvurdum. Üniversite öğrencisiyim ve düzenli gelirim yok. Diğer kredi kartı olarak ziraat Bankkart genç kartım var ve 12000 lira limiti var. Yasal limite takılmamak için bu limiti kaç liraya düşürmem gerekir veya ne yapmam gerekir?

Screenshot_2025-09-10-09-16-18-559_com.google.android.gm-edit.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2571913

Bugün yıllık aidatı olmadığından ve kampanyalarından ötürü İş Bankası Maximum Genç kredi kartına başvurdum. Üniversite öğrencisiyim ve düzenli gelirim yok. Diğer kredi kartı olarak ziraat Bankkart genç kartım var ve 12000 lira limiti var. Yasal limite takılmamak için bu limiti kaç liraya düşürmem gerekir veya ne yapmam gerekir?

Eki Görüntüle 2571913
SAKIN böyle birşey yapmayın.
Başka kartınız varsa onun limitini düşür biz sana kart verelim diyorlar fakat;
Örnek Ak bank 100.000 -Deniz bank 50.000 var.
Birini kapatınca iş bank otomatik 50 yada 100.000 olmuyor!!!

SAKIN böyle birşey yapmayın.
Başka kartınız varsa onun limitini düşür biz sana kart verelim diyorlar fakat;
Örnek Ak bank 100.000 -Deniz bank 50.000 var.
Birini kapatınca iş bank otomatik 50 yada 100.000 olmuyor!!!

Hocam ben şu anda Ziraat'in kartını neredeyse hiç kullanmıyorum, limitim de çok fazla zaten 12000 liralık bir harcama yapamam her ay. Bunu en azından 6000'e falan düşürsem olumlu yanıt verme ihtimalleri var mı?

Hocam ben şu anda Ziraat'in kartını neredeyse hiç kullanmıyorum, limitim de çok fazla zaten 12000 liralık bir harcama yapamam her ay. Bunu en azından 6000'e falan düşürsem olumlu yanıt verme ihtimalleri var mı?
Olumlu yanıt verme ihtimali yüksek. Sana tanımlanmış bir limit var bunu bilemeyiz sistem bunu otomatik belirliyor. Müdahale de edemiyorlar. 12.000TL'yi kullanmıyorsan düşür ama diğerinden limit alacağının garantisi yok. Düşürdüğün limiti de tekrar arttıracağının garantisi yok. Bunu bilerek düşür veya düşürme. Çalışan biri olsan maaşının 4x katına kadar limit veriyorlar. Bordro ile başvuru yapardın ama öğrencisin.

Olumlu yanıt verme ihtimali yüksek. Sana tanımlanmış bir limit var bunu bilemeyiz sistem bunu otomatik belirliyor. Müdahale de edemiyorlar. 12.000TL'yi kullanmıyorsan düşür ama diğerinden limit alacağının garantisi yok. Düşürdüğün limiti de tekrar arttıracağının garantisi yok. Bunu bilerek düşür veya düşürme. Çalışan biri olsan maaşının 4x katına kadar limit veriyorlar. Bordro ile başvuru yapardın ama öğrencisin.
Hocam limiti 6000 liraya düşürdüm ancak yine kabul etmedi. 4000 liraya kadar düşürüp tekrar mı denesem? Bu arada bana 4000 lira limit verebiliyorlarmış Maximum Genç Kartta.

O ziraat kart kyk burs veya kredi aldıysanız verilmiştir. Onun limiti düşürülmüyor diye biliyorum. İş bankasından gelirinizi düşük yazmayın, artık öğrenciler için olan sınırlama kalktığı için daha kolay limit veriyorlar.

Zahmet etme. Verecekleri limiti sana arkadaşın bile verir öyle komik bir miktar verirler. Şöyle söyleyeyim benim de Ziraat'te 12k limitim var İş bankasına her ay düzenli 6000 geliyor ona rağmen bana 4000 TL kredi kartı veriyorlar. Sen limitini düşürsen bile doğru düzgün limit vermezler. Ziraat ile hiç olmazsa birşey alır takside böler bursunla ödersin Troy kart verdilerse bile hiç olmazsa TR içinden alışveriş yaparsın iş görür. Limiti düşürürsen pirince giderken eldeki bulgurdan olma şansın çok yüksek.

Zahmet etme. Verecekleri limiti sana arkadaşın bile verir öyle komik bir miktar verirler. Şöyle söyleyeyim benim de Ziraat'te 12K limitim var İş Bankası'na her ay düzenli 6000 geliyor ona rağmen bana 4000 TL kredi kartı veriyorlar. Sen limitini düşürsen bile doğru düzgün limit vermezler. Ziraat ile hiç olmazsa bir şey alır takside böler bursunla ödersin TROY kart verdilerse bile hiç olmazsa TR içinden alışveriş yaparsın iş görür. Limiti düşürürsen pirince giderken eldeki bulgurdan olma şansın çok yüksek.

Hocama katılıyorum, bende yaklaşık bir yıldır İş Bankası genç kartı kullaniyordum. Limit 2K'den yukari çikmadi. Geçen VakıfBank e-posta ile kredi kartı kampanyası verdi ve limiti 40k olarak verdi. Meslek bilgisine yan gelir sahibi yazıp geliri asgari ücret yazabilirsiniz. Kampanya açısından iş bankası o kadar iyi değil şuan. Yapı Kredi play daha mantıklı olur.

Hocama katılıyorum, bende yaklaşık bir yıldır İş Bankası genç kartı kullaniyordum. Limit 2K'den yukari çikmadi. Geçen VakıfBank e-posta ile kredi kartı kampanyası verdi ve limiti 40k olarak verdi. Meslek bilgisine yan gelir sahibi yazıp geliri asgari ücret yazabilirsiniz. Kampanya açısından iş bankası o kadar iyi değil şuan. Yapı Kredi play daha mantıklı olur.
Cidden öyle. Burs alıcam diye hesap açtım kart çıkarttım o kredi kartının tek işlevi Steam'den oyun alabilmek oldu. 40k limitim şuan olsa kafa rahat alacaklarımı alır yatan paralarla rahat öderdim. Cidden pişman oldum İş Bankasında hesap açtığıma. Hayır kartı kullanmasam neyse de 1 seneyi aştı ve asgari üstünde para da yatırıyorum karta faiz de ödemiyor değilim ama yok hala 4k'dan 1 kuruş üstünü vermediler illaha gelir belgesi istiyorlar. Yahu Ziraat bile 3x4'ten 12k limit veriyor koşulsuz İş Bankası 6k paraya 4k limit veriyor şaka gibi normalde 4 ile çarpıp 24 falan vermesi gerekiyor. Gelir belgesi diyorlar başka birşey demiyorlar.

Şöyle zaten işiniz maaş yoksa zaten maximum limit 5-10.000₺ olur.

Ama çalışıyorsanız maas 25.000₺ olsun kredi kartı 100.000₺ kadar zamanla çıkabilir..

Burada önemli olan sizin çalışıp çalışmadığınız. SGK girişiniz...

Düşen limit sistemde anında gözükmez.
1 ay filan geçsin o zaman görürler...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı