Onaylanan tüketici hakem heyeti şikayeti nasıl iptal edilir?

Daha fazla  
Arkadaşlar başvuru yaptım, başvurum onaylandi ve savunma isteniyor diyor. Şikayet ettigim firma bugün para iadesini gerçekleştirdi ama ben şikayeti iptal edemedim onaylandığı için, ne yapacağım acaba kendi kendine kapanır mi?

Kapanır, muhtemelen THH firmaya ihtar çekince firma parayı yatırdı, savunma olarak "parayı verdik" diyecekler THH de adamlar parayı vermiş sorun kalmamış deyip olayı kapatacak.

Dosya içerisine haricen bir beyan dilekçesi sunarak firmanın para iadesini gerçekleştirdiğini ve başvurunuzun artık konusuz kaldığını belirtin.​

Ben de aynı olayı yaşıyorum, başvurumun ardından ürünümü yenisi ile değiştirdiler ama başvurumu internet üzerinden geri çekemiyorum ve tüketici hakem heyetine gitmem de pek mümkün değil. Şikayet edilen firma savunmasını yaparak olayı kapatacak mı? Sizde bir gelişme var mı?

Ben de aynı olayı yaşıyorum, başvurumun ardından ürünümü yenisi ile değiştirdiler ama başvurumu internet üzerinden geri çekemiyorum ve tüketici hakem heyetine gitmem de pek mümkün değil. Şikayet edilen firma savunmasını yaparak olayı kapatacak mı? Sizde bir gelişme var mı?​
Başvurunuzun olduğu Tüketici Hakem Heyetine iletilmek üzere size en yakında Tüketici Hakem Heyetine verebilirsiniz. Hiç yapamıyorsanız PTT ile iadeli taahhütlü olarak gönderin. (İleride bu mesajı okuyacak kişiler için uyarı yapayım. Süreli işlerde PTT aracılığıyla iadeli taahhütlü olarak gönderim yaparsanız hak kaybına uğrarsınız. Burada arkadaşımıza bunu önerme sebebim konunun çözülmüş olmasından ve süreden yanı sıkıntı olmamasından kaynaklı)​

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı