Onaysız Papara hesabı ile bir şey yapılabilir mi?

Mel 3030

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF Gaming RTX 3060 V2 / I5 12400F / ASUS PRIME B660M-K / Corsair Vengeance RGB 2x8 DDR4 3200Mhz / Thermaltake T25 RGB TG / Kioxia 500 GB M.2 SSD / WD 1TB HDD / Cooler-Master MasterLiquid ML240L V2 RGB Sıvı Soğutucu / AOC 27" C27G2ZE 0.5ms 240Hz / MSI Vigor GK50 Elite BW Kailh Box White Switch Klavye / Logitech G102 Mouse
Merhaba, ben bir ara öylesine Papara hesabı açmıştım. Emailimi ve telefon numaramı kullandım. Hesabıma kimlik bilgilerimi girmedim yani onaylı bir hesap değil onaysız hesap. Dün fark ettim ve o hesabın numarası değiştirilmiş ama emaili hala duruyor. Girmeye çalıştığımda o numaraya kod gidiyor yani giremiyorum. Şifreyi de emaile giden kodla değiştirdim. O hesaba erişebilen kişi bir şeyler yapabilir mi? Hesap onaysız. Yaparsa beni etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben bir ara öylesine Papara hesabı açmıştım. Emailimi ve telefon numaramı kullandım. Hesabıma kimlik bilgilerimi girmedim yani onaylı bir hesap değil onaysız hesap. Dün fark ettim ve o hesabın numarası değiştirilmiş ama emaili hala duruyor. Girmeye çalıştığımda o numaraya kod gidiyor yani giremiyorum. Şifreyi de emaile giden kodla değiştirdim. O hesaba erişebilen kişi bir şeyler yapabilir mi? Hesap onaysız. Yaparsa beni etkiler mi?
Telefon numarasını değişip o kişinin erişimini kaldırır iseniz sorun olmaz.

Müşteri hizmetlerini aradınızmı sizin epostanız olduğunu doğrularlar ise size hesabı geri verirler.
Hesabı istemiyorum zaten kullanmıyorum ama o kişi yasa dışı bir şey yapabilirse bana suç kalır mı diye düşünüyorum

Email ile girip telefonu kaldırın. Eğer olmuyorsa Papara müşteri desteği arayıp hesabı üzerinize alın.
O kişiye kod gidiyor ve giriş yapamıyorum benim bu hesapta kimlik bilgilerim vs. yok. Bir şey yapamaz değil mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı