Çözüldü Papara kart ile veli onaysız Online alışveriş yapılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lunaa1

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller, Papara kart almayı düşünüyorum fakat yaşım 18 altı olduğundan dolayı sanırım hesabı onaylı hesap yapmak için veli izni gerekiyormuş. Veli izni yapmadan onaysız hesaba ATM'den para yatırıp Online bir alışveriş yapabiliyor muyum? (Trendyol, Steam vb.) Teşekkürler.

Çözüm
Herkese iyi Sosyaller, Papara kart almayı düşünüyorum fakat yaşım 18 altı olduğundan dolayı sanırım hesabı onaylı hesap yapmak için veli izni gerekiyormuş. Veli izni yapmadan onaysız hesaba ATM'den para yatırıp Online bir alışveriş yapabiliyor muyum? (Trendyol, Steam vb.) Teşekkürler.
Evet yapabilirsin kendim yaptım yaklaşık 1 hafta önce.
Evet yapabilirsin kendim yaptım yaklaşık 1 hafta önce.

Çözüm
Veli izninin limit dışında pek fazla etkisi yok o zaman anladığım kadarıyla? Teşekkür ederim
Evet hocam ben 15 yaşından 18 yaşına kadar kullandım o kadar şey aldım hiç bir şekilde senin isteğin dışında yaptıklarından haberleri olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı