Onboard Ekran Kartı Aktifleşmiyor

uyumaz53

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
1 hafta önce yenisini almak için ekran kartımı sattım satmadan önce BIOS'dan onboard ayarlarını aktifleştirmiştim.
1 haftadır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Fakat bir arkadaşıma onboard bağlantı yerinin nerede olduğunu gösterirken HDMI kablosunu kasadan söktüm (kasa kapalıyken)
Taktım fakat ne yaptıysam görüntü gelmiyor. BIOS'a da bakmam mümkün değil elimde ekran kartı da yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 hafta önce yenisini almak için ekran kartımı sattım satmadan önce BIOS'dan onboard ayarlarını aktifleştirmiştim.
1 haftadır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Fakat bir arkadaşıma onboard bağlantı yerinin nerede olduğunu gösterirken HDMI kablosunu kasadan söktüm (kasa kapalıyken)
Taktım fakat ne yaptıysam görüntü gelmiyor. BIOS'a da bakmam mümkün değil elimde ekran kartı da yok.

Bazı kablolar tek kullanımlık oluyor. Bende birkaç tane bulunmakta. Eğer böyle bir kabloysa görüntü alamayabilirsiniz.

Çözdüm, nasıl olduysa bios ayarları sıfırlamış kendini onboard grafik işlemcisini kapatmış, birinden ekran kartı bulup açtıktandan sonra biosdan aktive ettim sonra kartı söküp açtım pcyi

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı