Onboard ekran kartı ile oyun oynamak sisteme zarar verir mi?

Arkadaş galiba anlamak istemiyor.
Peki soruyorum nasıl çalıştıracağız oyunu çok merak ettim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş galiba anlamak istemiyor.
Peki soruyorum nasıl çalıştıracağız oyunu çok merak ettim?
Dostlarım sakin olun, Konuyu başka olaya çekmeyelim. Onboard lol oynayabilirsin fakat çok da iyi olacağını sanmıyorum.

Dostlarım sakin olun, Konuyu başka olaya çekmeyelim. Onboard lol oynayabilirsin fakat çok da iyi olacağını sanmıyorum.
Zaten bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz. Adam diyor ki GTA5 1080P'de orta ayarlarda 30 FPS diyor.

Konudan sapmayalım bence de. Hiçbir zararı olmaz paşa paşa kullanırsın. Ben şuan i7 6700k yı bu şekilde kullanıyorum. Bf 4 45 fps civarı alabiliyorum 720p düşük detaylarda.

kullanılır fakat işlemciyi apu işlemci almanızı tavsiye ederim böylelikle ekran kartı takmadan rahatlıkla hem oyun oynarsınız hem yayın yaparsınız. bir süre sonra yanına gtx1050 gibi bi ekran kartı da olursa pubg oynarken bile yayın yapabilirsiniz. işlemci tavsiyem. Amd ryzen 5 2400g. extra bilgi olarak işlemci sadece cpu odaklı yani gpu belleği yok ise anakarta bileşik (onboard) ekran kartı ile oyun falan oynayamazsınız. Lol bile zor açar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…