byiyuel Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 441 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar, Q2C Q8300 işlemcim var. 2. ekran onboard'a bağlı. Bilgisayarımın performansı düşer mi?
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 24 Eylül 2020 #2 Hayır PC'nin hızı depolama ve işlemciye bağlı. Artı 0 Eksi
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.295 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #3 Düşmez. Eğer farklı bir uygulama vesaire kullanmayacaksanız. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS byiyuel Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 441 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #4 polakavic dedi: Düşmez. Eğer farklı bir uygulama vesaire kullanmayacaksanız. Genişletmek için tıkla... Ekranda Discord açık oluyor. Arada bir canlı dersi ve Opera'yı orada kullanıyorum ama oyun oynarken Discord orada oluyor Artı 0 Eksi
polakavic dedi: Düşmez. Eğer farklı bir uygulama vesaire kullanmayacaksanız. Genişletmek için tıkla... Ekranda Discord açık oluyor. Arada bir canlı dersi ve Opera'yı orada kullanıyorum ama oyun oynarken Discord orada oluyor
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.295 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #5 byiyuel dedi: Ekranda Discord açık oluyor. Arada bir canlı dersi ve Opera'yı orada kullanıyorum ama oyun oynarken Discord orada oluyor Genişletmek için tıkla... Kasma olmaması lazım diye düşünüyorum. Deneme imkanınız var ise deneyin derim. Bende şahsen merak ettim. Artı 0 Eksi
byiyuel dedi: Ekranda Discord açık oluyor. Arada bir canlı dersi ve Opera'yı orada kullanıyorum ama oyun oynarken Discord orada oluyor Genişletmek için tıkla... Kasma olmaması lazım diye düşünüyorum. Deneme imkanınız var ise deneyin derim. Bende şahsen merak ettim.