Onboard Ekran Kartını Değiştirmek

Ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz. :) Eğer gerçekten takılırsa şimdi bakkal amcaya bir uğramayı düşünüyorum :)

- - - Güncellendi - - -

Buda dxdiag görüntüsü:

sktru.png

Muhtemelen takamazsın çünkü onboard dizüstü yapan firma kasa içini ona göre tasarlıyor. Senin için yer bırakacak halleri yok ya? :D Hadi olduda bıraktı diyelim :D Sen o ekran kartını nasıl soğutucaksın. Hadi bide soğutucu aldın diyelim o soğutucuyu nasıl sabitleyeceksin? Ayrıca bakkal amcanda mobile ekran kartı var mıdır? :d

Muhtemelen takamazsın çünkü onboard dizüstü yapan firma kasa içini ona göre tasarlıyor. Senin için yer bırakacak halleri yok ya? :D Hadi olduda bıraktı diyelim :D Sen o ekran kartını nasıl soğutucaksın. Hadi bide soğutucu aldın diyelim o soğutucuyu nasıl sabitleyeceksin? Ayrıca bakkal amcanda mobile ekran kartı var mıdır? :d
Bakkal amcaya takdırmak için götürmeyecektim zaten geçerli bir slot var mı? Onu öğrenmeye götürcektim. :D
Recep ve Ali Abi bir videoda dizüstü ekran kartını değiştiriyorlardı oradan aklıma geldi. Yanlız o onboard değildi :D

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı