Onboard ekran kartıyla Windows 10 kullanılmalı mı?

PeluşPenguen

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Артём
Daha fazla  
Kendi ekran kartım bugün itibaren hakkı rahmetine kavuştu. Onboard ekran kartı sürücüsü de Windows 10'da bulunmuyor. Sizce Windows 10 kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa Windows 8.1/7 ya da Linux'a mı geçeyim? Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linux'a geçebiliyorsanız ben olsam Linux'a geçerdim. Daha verimli bir kullanım için tabii. Ama sistemdeki RAM ve disk performansı yeterli ise Windows 10'da kalabilirdim.

Hocam RAM yeterli ise kullanılır sorunlar yaşar mısınız evet yaşarsınız ama fazla değil
Ama bu şekilde Linux en mantıklısı.

Linux'a geçebiliyorsanız ben olsam Linux'a geçerdim. Daha verimli bir kullanım için tabii. Ama sistemdeki RAM ve disk performansı yeterli ise Windows 10'da kalabilirdim.
Zaten ekran kartı olsa da pek birşey değişmez :D. Direkt Linux'a geçmeli. Gerçi ben 4GB RAM'le W10 kullanıp bu cümleyi neden ediyorsam..

Bilgisayarım:
  • AMD FX 6300 işlemci.
  • ASUS M5A78L-M/USB3
  • 8 GB 1867MHz HyperX RAM.
  • AMD Radeon HD 6790.
  • 120 GB Crucial BX500 SSD.
  • 500 GB HDD.

Hocam RAM yeterli ise kullanılır sorunlar yaşar mısınız evet yaşarsınız ama fazla değil.
Ama bu şekilde Linux en mantıklısı.

8 GB DDR3 1867MHz RAM ve 120GB SATA SSD sahibiyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı