Arkadaşlar merhaba onboarddan görüntü alabilmem için ekran kartı güç kablosunu çeksem olur mu? Yoksa kartı tamamen çıkartmam mı lazım?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu şekilde denedim fakat görüntü alamadım.Kabloyu anakarta takmanız yeterlidir. Ekran kartı olduğu gibi de kalabilir.
Hocam masaüstü açılmıyor yani şöyle anlatayım. Ben Geforce Experience üzerinde bir ayar yaptım görüntü gitti logodan sonrası gelmiyor. Güvenli modda da gelmedi. Bende onboarddan girip Nvdia driverini silip tekrar kurmak istiyorum.Aygıt Yöneticisi üzerinden SS atabilir misiniz? Bir de sistem nedir?
Tamamdır hocam. Sisteminiz nedir?Hocam masaüstü açılmıyor yani şöyle anlatayım. Ben GeForce Experience üzerinde bir ayar yaptım görüntü gitti logodan sonrası gelmiyor. Güvenli modda da gelmedi. Ben de onboarddan girip NVIDIA driverini silip tekrar kurmak istiyorum.
Tamamdır hocam. Sisteminiz nedir?
Onboard olmaz yani?@SeRReSss maalesef bu sistem ile ekran kartı olmadan görüntü alamazsınız. İşlemcide dahili grafik birimi yok.
Aynen öyle hocam.Onboard olmaz yani?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.