Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
- Meslek
- Öğrenci
Bu film benim izlediğim 3. Tarantino filmiydi ve diğer filmler kadar akıp gitmedi. Yine iyidi(4.5/5 verdim), ben Tarantino'nun o, o kadar da ciddi olmayan ve vahşet dolu yapısını seviyorum. Lakin dediğim gibi diğer filmleri kadar akıp gitmedi(Diğer filmleri tek oturuşta bitirirken bunu 3 oturuşta bitirebildim). İzlediğim malum sitedeki yorumdan anladığım kadarıyla bu film bir nevi bir belgeselmis ve esprilerinden gerçek hayatta yaşanan bir olayı "Keşke böyle olsaymış" diye farklı şekilde anlatmasina kadar çoğu şeyi anlamak için bir şeyleri bilmek gerekiyormuş(Ki bu yorumu gormesem Margot Robbie filmde niye vardi, olay örgüsü niye bu kadar kopuk hissettiriyordu diye mızmızlanırdım). Film hazır aklımdayken kafamda daha iyi oturması için filmdeki olaylara hakim, Hollywood kültürüne hakim biri konuya denk gelip olayları anlatabilirse sevinirim.
Bir de bir tek bende mi oluyor bilmiyorum ama Tarantino filmlerinde ilk saat fazla sıkarken son 1 buçuk saat akıp gidiyor.
@Famronty hocam siz sinemadan anlayan birisiniz. Yukarıda bahsettiğim yazıda da dediğim gibi filmi daha iyi anlama ve kavrama konusunda yardımcı olur musunuz?
Bir de bir tek bende mi oluyor bilmiyorum ama Tarantino filmlerinde ilk saat fazla sıkarken son 1 buçuk saat akıp gidiyor.
@Famronty hocam siz sinemadan anlayan birisiniz. Yukarıda bahsettiğim yazıda da dediğim gibi filmi daha iyi anlama ve kavrama konusunda yardımcı olur musunuz?
Son düzenleme: