Steam One armed robber hatası

valoman

Centipat
Daha fazla  
One Armed Robber sistem gereksinimlerini karşılasada error verip kapanıyor. Error ise şöyle;

hata.png

Bir de ilk görselde belirtilen konumdan Win64-Shipping.exe dosyasına sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra burada çıkan ekranın ekran görüntüsünü paylaşın lütfen.

Bir de ilk görselde belirtilen konumdan Win64-Shipping.exe dosyasına sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra burada çıkan ekranın ekran görüntüsünü paylaşın lütfen.
atıyorum

robert.png

attım

Kusura bakmayın, eksik belirtmişim. Bu ekrana geldikten sonra "Uyumluluk" sekmesine tıklayacaksınız. Uyumluluk sekmesinin ekran görüntüsü lazımdı. Özür dilerim.
attım

wow.png

Kusura bakmayın, eksik belirtmişim. Bu ekrana geldikten sonra "Uyumluluk" sekmesine tıklayacaksınız. Uyumluluk sekmesinin ekran görüntüsü lazımdı. Özür dilerim.
attım

Uyumluluk modu Windows 7 olarak ayarlı. Devre dışı bırakın, uygula deyin tekrar deneyin. Olmazsa yine aynı yere girin, bu sefer "Bu programı yönetici olarak çalıştır" kısmındaki tik işaretini kaldırın. Tekrar uygula deyin, tamam dedikten sonra oyunu açmayı deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı