Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 5 7500F
Sapphire Pulse RX 9060 XT
Patriot Viper Venom 32 GB DDR5 6000MHz
ASUS PRIME B650M-R
Thermaltake Versa T27 TG | High Power Performance GD 800W 80+ Gold
Kingston 1TB KC3000 M.2
Steam sayfası:
Fiyat:
İndirimsiz: $7.99 (333 TL)
İndirimli: $1.99 (83 TL)
Oyun hakkında neler düşünüyorum?
Oyun, sağdan ve soldan geleni döv, patakla ve öldür mantığıyla işliyor. Bu kadar basit bir fikri inanılmaz güzel hale getirmişler. İlk oyun çok keyifliydi fakat bu 2. oyun, 1. oyuna göre kat kat daha eğlenceli olmuş. Grafikleri, düşmanları, dövüş stilleri çok tatlı olmuş.Oyun, oynanış olarak çok basit. Sağdan gelen düşman vuruş açımıza girdiğinde sağa, sol vuruş açımıza girdiğinde sola vurmaktan ibaret. Bu vuruşları isterseniz her tuşa atayabiliyorsunuz. Farenin sol, sağa tuşu, yön tuşlarındaki sağ ve sol ok tuşları, A ve D tuşları ya da gamepad RT ve LT tuşları.
İçerik
İlk oyuna göre daha dolu olmuş. Bölüm ve bölüm tasarımları, challlenge içerikleri, mini oyunlar, farklı modlar ve survivor bölümünü derken bayağı bir içerik var. İlk oyuna göre de ayrıca insaflı olmuş. Bölümler daha kolay ama uğraştırıcı yapılmış bu sayede beni uzun süreler oyunda tuttu. Başarımlar çok tadında yapılmış. Haritada görevleri yaparak ilerleyerek ve yeni harita kısımları açarak uzun süreler oynayabiliyoruz. Beni en az 20 saat tuttu.Grafik
Grafiklerden çok bir şey beklenmemesi lazım. Görsellik biraz daha minimal tutulmuş. Çöp adam ile adamları 2D şekilde dövüyorum, daha ne olabilir? İlk oyuna göre daha renkli tasarıma daha detaylı çizimlere sahip. Kötü yanı olarak haritanın bu görselliğe katkısı yok. Her bölüm aynı arka plan, aynı tasarımlarla geliyor. Bir noktadan sonra aynı manzara karşısında adam dövüyoruz gibi hissettiriyor.Atmosfer
Kısa süreli oynadığında atmosferi kendine çekiyor. Oyuna gireyim, stresimi atayım ve çıkayım tarzında bir oyun. Uzun sürelerce oynadığımızda yavaştan sıkmaya başlıyor. Biraz bayıyor demek daha doğru olur.
Oyun hakkında olumlu düşüncelerim
- Basit ama etkili oynanış
- Birçok yetenek, skill ve silahlar
- Mini oyunlar, challange ve modlar
- Stres atmalık bir oyun
- İlk oyuna göre daha bol içeik
Oyun hakkında olumsuz düşüncelerim
- Haritanın oyuna hiçbir katkısı yok
- Oyun arka planı hep birbirine benzer
- Uzun süre oynadığında sıkan bir yapıya sahip
Son düzenleyen: Moderatör: