O zaman direkt olarak HTML ve CSS ile başlayın. Öğrendiklerinizi tek tek kullanarak hem öğrenmiş hem de bitirmiş olursunuz.Hocam 1 günde öğrenmeme gerek yok,ara tatil süresince bitirmem lazım.
O zaman direkt olarak HTML ve CSS ile başlayın. Öğrendiklerinizi tek tek kullanarak hem öğrenmiş hem de bitirmiş olursunuz.Hocam 1 günde öğrenmeme gerek yok,ara tatil süresince bitirmem lazım.
Tamamdır hocam. Şuan buradayım navbar yapıyorum,renk verdim ama gölge nasıl ekleyeceğim navbara?O zaman direkt olarak HTML ve CSS ile başlayın. Öğrendiklerinizi tek tek kullanarak hem öğrenmiş hem de bitirmiş olursunuz.
Box shadow kullanacaksın. Şuradan bir tane seçip kopyalayabilirsin kolaylık için.Tamamdır hocam. Şuan buradayım navbar yapıyorum,renk verdim ama gölge nasıl ekleyeceğim navbara?
Eki Görüntüle 1742983
Çok sağolun hocam hallettim,istediğim fontu nasıl kullanırım? font-family'de yok istediğim font.Box shadow kullanacaksın. Şuradan bir tane seçip kopyalayabilirsin kolaylık için.
![]()
Beautiful CSS box-shadow examples - CSS Scan
🎨 Curated collection of 95 free beautiful CSS box-shadow, ready-to-use for your next projects. Click to copy.getcssscan.com
Bir çok şey için generator var. En basitinden button generator yazarak alabilirsin. Sonra istediğin gibi kişileştirebilirsin. Arkadaşlar zaten demiş box-shadow diye. Emin ol ben halen o kodu kullanmayı bilmiyorumTamamdır hocam. Şuan buradayım navbar yapıyorum,renk verdim ama gölge nasıl ekleyeceğim navbara?
Eki Görüntüle 1742983
Benim sitemin fontu "Poppins".Çok sağolun hocam hallettim,istediğim fontu nasıl kullanırım? font-family'de yok istediğim font.
Yavaş yavaş öğreniyorum hocam,son hali bu.Bir çok şey için generator var. En basitinden button generator yazarak alabilirsin. Sonra istediğin gibi kişileştirebilirsin. Arkadaşlar zaten demiş box-shadow diye. Emin ol ben halen o kodu kullanmayı bilmiyorumSadece internetten beğendiğimi alıyorum.
Benim sitemin fontu "Poppins".
Hocam kodları kopyala yapıştır yapıyorsanız kodları atayım?Yavaş yavaş öğreniyorum hocam,son hali bu.
Eki Görüntüle 1743068
Farketmez hocam ben bir video buldum ondan izleyip yapıyorum kodların anlamını da anlamış oluyorum az çok.Hocam kodları kopyala yapıştır yapıyorsanız kodları atayım?
İyi hocam o zaman öyle yapın daha iyi olur. Sitenin bir çok yerini özelleştirebilirsiniz de.Farketmez hocam ben bir video buldum ondan izleyip yapıyorum kodların anlamını da anlamış oluyorum az çok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.