One page portfolio site yapımı ne kadar sürer?

Bu siteyi çalıştırmak için Node lazım. İlk önce Node yükle. Ardından VS Code'u aç ve npm install yaz. Bittikten sonra npm run dev yazarsan site çalışır.

Eki Görüntüle 1743773
terminal ardından new terminal diyip oraya mı yazıyoruz?

Evet öyleymiş çok teşekkür ederim hocam.

@serhatcandev hocam düzenledim ve son hali bu oldu yardımlarınız için çok teşekkürler. Vercel ile siteyi herkese açık yapacağım ama ne kadar sürer ve güvenli mi? Tel no istiyor.
1681745555589.png

Son düzenleme:

Evet öyleymiş çok teşekkür ederim hocam.

@serhatcandev hocam düzenledim ve son hali bu oldu yardımlarınız için çok teşekkürler. Vercel ile siteyi herkese açık yapacağım ama ne kadar sürer ve güvenli mi? Tel no istiyor.
Eki Görüntüle 1743878
Güvenli merak etmeyin asla gitmez.

Hocam şimdi deniyorum terminale get init yazıyorlar onlarda oluyor ama bende şöyle bir hata veriyor.
it : The term 'git' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or operable program. Check the spelling of the name, or if a path was include d, verify that the path is correct and try again. At line:1 char:1 + git init + ~~~ + CategoryInfo : ObjectNotFound: (git:String) [], CommandNotFoundException + FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException

Hocam şimdi deniyorum terminale get init yazıyorlar onlarda oluyor ama bende şöyle bir hata veriyor.
it : The term 'git' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or operable program. Check the spelling of the name, or if a path was include d, verify that the path is correct and try again. At line:1 char:1 + git init + ~~~ + CategoryInfo : ObjectNotFound: (git:String) [], CommandNotFoundException + FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException
Git kurmalısın sisteme. "Download for Windows" tıkla. Kurulum yapılırken "Add to PATH" gibi bir seçenek varsa açık olsun. Sonradan uğraşma.

Projeyi githuba yolladıktan sonra sistemden git silmeniz sorun olmaz.
Tamamdır hocam sağolun.

@serhatcandev hocam yüklemeyi bir yapamadım,yardımcı olur musunuz? Videodakileri yapıyorum en baştaki github kısmını ama F5 attığımda gelmiyor dosyalar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır hocam sağolun.

@serhatcandev hocam yüklemeyi bir yapamadım,yardımcı olur musunuz? Videodakileri yapıyorum en baştaki github kısmını ama F5 attığımda gelmiyor dosyalar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu halloldu hocam sıkıntı çıkarsa yazarım.

Böyle bir sıkıntı çıktı şimdi de:
Expand 19 Lines
00:34:58.630Error: Command "npm run build" exited with 126
00:34:59.357Deployment completed
00:34:58.964BUILD_UTILS_SPAWN_126: Command "npm run build" exited with 126

Son düzenleme:
Tamamdır hocam sağolun.

Bu halloldu hocam sıkıntı çıkarsa yazarım.

Böyle bir sıkıntı çıktı şimdi de:
Expand 19 Lines
00:34:58.630Error: Command "npm run build" exited with 126
00:34:59.357Deployment completed
00:34:58.964BUILD_UTILS_SPAWN_126: Command "npm run build" exited with 126

Hocam şimdi baştan başlayalım. Projeyi build edin. Build ettiğiniz şeyi netlify'e tut-yapıştır olarak atın. O link verecektir size.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı