One Piece izlenmeli mi?

Çok uzun diye başlamak istemiyordum ama gereksiz sahnelerden arındırılmış bir versiyonu varmış sanırım. İzlemeye başlarsam onu izlerim. Sosyal medyada sürekli fan letter bölümünü goruyorum. Insanlar çok beğendiğini söylüyor. Bende kaçırmaķ istemiyorum. Sürekli gördüğüme göre bir kesim sürekli övüyor diğer kesim de o kadar bölümü izlemeye değmez diyor. Manga okuyun diyen çok var ama manga okumayı pek sevmiyorum. Dandadan gibi animeleri merak etmeme rağmen manga değil de yeni bölümlerini izliyorum. Ondan dolayı mangayı önermeyin. Naruto, Bleach gibi klasikleşmiş shounenlerden. One piece de onlar gibi mi onu öğrenmek istiyorum. Klasikleş shounen derken Buradaki mesajımdan bahsediyorum. Eğer bu da Bleach ve Naruto gibiyse izlemek istemiyorum. Fikriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
kaliteli olay örgüsü ve sağlam bir hikaye.
ilerleyen bölümlerdeki çizim kalitesi.
eğlenceli karakterler(aşırı komik sahneler var)
sadece ana karakter odaklı olmaması.
karakterlerin içtenlikleri

Bu sebeplerden ötürü izlenmesi gereken bir anime serisi her karakterin birbirinden muazzam hikayesi karaktere olan bağlılığınız artıyor karakterlerin kendilerine has kişisel özellikleri olması klasikleşmiş olan çoğu şeyi One piecede göremezsiniz karakterlerin gelişimi mükemmel ve bahsettiğiniz One pace normal olarak kesilmemiş halini izlemeniz daha faydalı olacaktır daha ilk bölümlerden sizi içine çekecek bir anime serisi su gibi akıp gider sonra bölüm beklersiniz az diye.

kaliteli olay örgüsü ve sağlam bir hikaye.
ilerleyen bölümlerdeki çizim kalitesi.
eğlenceli karakterler(aşırı komik sahneler var)
sadece ana karakter odaklı olmaması.
karakterlerin içtenlikleri

Bu sebeplerden ötürü izlenmesi gereken bir anime serisi her karakterin birbirinden muazzam hikayesi karaktere olan bağlılığınız artıyor karakterlerin kendilerine has kişisel özellikleri olması klasikleşmiş olan çoğu şeyi One piecede göremezsiniz karakterlerin gelişimi mükemmel ve bahsettiğiniz One pace normal olarak kesilmemiş halini izlemeniz daha faydalı olacaktır daha ilk bölümlerden sizi içine çekecek bir anime serisi su gibi akıp gider sonra bölüm beklersiniz az diye.
Teşekkür ediyorum hocam yorumunuz için. Neden normal versiyonunu önerdiniz? One Pace'de önemli sahneler mi kesiliyor ?

Teşekkür ediyorum hocam yorumunuz için. Neden normal versiyonunu önerdiniz? One Pace'de önemli sahneler mi kesiliyor?

Rica ederim ona pacede çok fazla kesilen sahne olduğundan karaktere bağ kurma konusunda sıkıntı yaşanır diye düşünüyorum ama şunu da söyleyeyim One piece yavaş ilerleyen bir anime ilk 30 bölümü deneyimleyip ona göre One piece ve One pace arasında seçim yapmanızı öneririm şimdiden iyi izlemeler. Hocam filler kısımları yok One piecede zamandan tasarruf etmek istereniz One pace izleyebilirsiniz filler sahneleri kesilmiş bazı filler sahneleri evren hakkında kafa karıştırıcı bilgiler verebiliyor seçim size kalmış op çok sevdiğimden bende One pace serisini deneyimleyeceğim.

One Pace kısaca manganın anime adaptasyonu yapılmış sahneleri toplanmış hali. Anime filler sahneleri ve gereksiz dakika doldurmak için konulmuş sahneler çıkartılmış. Şahsen One Pace izleyip de aşırı bir şey kaçıracağınızı düşünmüyorum. Zaten önemli ve kaliteli komedi sahnelerin hepsi duruyor.

Dostum animesine de başlama One Pace i de izleme Wit Stüdyo seriyi en baştan remake yapacak adamların önceliği de sizin gibi uzun olduğu için başlamaya çekinenleri seriye başlatmak bunu da adam akıllı bir akıcılıkla ve güzel animasyonlarla yapacaklar ben olsam onu beklerdim.
Bu arada o fan latter bölümünü izlemenizi öneririm aşırı aşırı spoiler yemezsiniz.

Eğer bu da Bleach ve Naruto gibiyse izlemek istemiyorum. Fikriniz nelerdir?
Alakaları yok :D. İki serinin de %85'lik kısmı savaş arcı ama One Piece'de böyle değil hatta şöyle diyeyim One Piece'in cidden 7/24 full savaş içeren sadece 30 manga bölümü var. Daha çok inişli çıkışlı bir evren vardır o yüzden de Bleach ya da Naruto fanları çöp demeye bayılır bu remake geldiğinde alayına rahmet okuyacağız hep birlikte.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçi fan latter'da spoiler varmış hocam ya eninde sonunda yiyeceğiniz bir spoiler bence ama siz bilirsiniz tabi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı