One Piece nasıl izlenmeli?

Ihspnn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: RX 6600
İşlemci: Ryzen 5 5500
RAM: 16GB
SSD: ADATA Legend 850 1TB
Anakart: ASUS PRIME A520M-K
Animesinin bin bölüm olması gözümü korkuttuğu için ilk başta sadece Live Action dizisini izlemeyi planlıyordum fakat bir yandan da orijinal, anime halini deneyimlemek istiyordum. Şu an gittiği yere kadar animesini izlemeyi planlıyorum fakat Canon olmayan bölümler, bölüm içerisinde Canon olmayan olaylar bir de Arc muhabbeti falan var. Arkadaş siz ne yapmışsınız böyle? İki saat bununla mı uğraşacağız biz? One Pace kısmına değinmiyorum bile, bin bölümlük diziyi on, yirmi bölüme kesmişler. Yazarken nelere değineceğimi bile unuttum. Daha çok animesini izlemek istiyorum fakat en sonunda bunalıp Live Action halini izleyip salacağım. Eğer animesinde durduk yere belli etmeden Non-Canon olaylar oluyorsa, diziyi Canon olarak izleyebilmek için uğraşıp durup rahat kafa izleyemeyeceksem hiç girmeyeceğim. One Piece'i tam olarak nasıl izlemeliyim, en sağlıklı yolu nedir?

Animesinin bin bölüm olması gözümü korkuttuğu için ilk başta sadece live Action dizisini izlemeyi planlıyordum fakat bir yandan da orijinal, anime halini deneyimlemek istiyordum. Şu an gittiği yere kadar animesini izlemeyi planlıyorum fakat Canon olmayan bölümler, bölüm içerisinde Canon olmayan olaylar bir de Arc muhabbeti falan var. Arkadaş siz ne yapmışsınız böyle? İki saat bununla mı uğraşacağız biz? One pace kısmına değinmiyorum bile, bin bölümlük diziyi on, yirmi bölüme kesmişler. Yazarken nelere değineceğimi bile unuttum. Daha çok animesini izlemek istiyorum fakat en sonunda bunalıp live Action halini izleyip salacağım. Eğer animesinde durduk yere belli etmeden non-Canon olaylar oluyorsa, diziyi Canon olarak izleyebilmek için uğraşıp durup rahat kafa izleyemeyeceksem hiç girmeyeceğim. One Piece'i tam olarak nasıl izlemeliyim, en sağlıklı yolu nedir?

1'den son bölüme kadar izle kanka su gibi akıp gidiyor güven bana.

1'den son bölüme kadar izle kanka su gibi akıp gidiyor güven bana.
Sararsa gittiği yere kadar izlemeyi düşünüyorum, tek derdim non-Canon kısımlar, bölümün ortasında zınk diye alakasız, anlamsız ve geçersiz olaylar yaşanmıyordur umarım. Ve umarım hangi bölümün Canon hangisinin non-Canon olduğu belirtiliyordur.
Bölümler bildiğim kadarıyla 5-6 dakika canon geri kalanı filler oluyor çoğu yerde. One Pace izlenebilir fillerlar ile uğraşmak istemiyorsanız.
Yapmayın.. One Pace bana çok kesilmiş gibi geldi, pek öyle izlemek istemiyorum, zevkini çıkartarak keyifli bir şey izlemek amacım. Yukarda yazdığım şeylere bakar mısınız? Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmayayım, non-Canon işleyişini merak ediyorum, keyifli yapıyorlarsa sorun yok fakat izlemediğim için aklımda nası bir şeyin olduğunu canlandırmak oldukça zor.

Sararsa gittiği yere kadar izlemeyi düşünüyorum, tek derdim non-Canon kısımlar, bölümün ortasında zınk diye alakasız, anlamsız ve geçersiz olaylar yaşanmıyordur umarım. Ve umarım hangi bölümün Canon hangisinin non-Canon olduğu belirtiliyordur.

Yapmayın.. One Pace bana çok kesilmiş gibi geldi, pek öyle izlemek istemiyorum, zevkini çıkartarak keyifli bir şey izlemek amacım. Yukarda yazdığım şeylere bakar mısınız? Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmayayım, non-Canon işleyişini merak ediyorum, keyifli yapıyorlarsa sorun yok fakat izlemediğim için aklımda nası bir şeyin olduğunu canlandırmak oldukça zor.
Hocam siz olayı çok yanlış anlamışsınız bence. One Pace gereksiz yerlerden arındırılmış hali. Bölümleri uzun, bölüm sayısı da tatmin edici miktarda. Yanlış bilmiyor isem 300ü geçik bölüm olması lazım yine. Oturup 1100 bölüm izlemek de sizin tercihiniz, kısaltılmış halini izlemek de. İki türlü de keyif alırsınız. Non-canon işleyişi için ise bir arkadaşım güncelde bulunduğu dönemlerde gelen bölümlerden şikayet ediyordu onu hatırlıyorum sadece. Tercih sizin

Hocam siz olayı çok yanlış anlamışsınız bence. One Pace gereksiz yerlerden arındırılmış hali. Bölümleri uzun, bölüm sayısı da tatmin edici miktarda. Yanlış bilmiyor isem 300ü geçik bölüm olması lazım yine. Oturup 1100 bölüm izlemek de sizin tercihiniz, kısaltılmış halini izlemek de. İki türlü de keyif alırsınız. Non-canon işleyişi için ise bir arkadaşım güncelde bulunduğu dönemlerde gelen bölümlerden şikayet ediyordu onu hatırlıyorum sadece. Tercih sizin
Evet, dün biraz daha kafa yorduktan sonra fark ettim. Uzunluğu ideal gibi, en azından 1000+ bölümlük bir dizi için. One Pace çok daha makul görünüyor, teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı