One Piece overrated mı?

Zamanında sıkılıp ara vermiştim tekar başlarken karşıma bu site çıktı.

Eki Görüntüle 2321643

Gereksiz sahne yok op yi %50 daha hızlı izleyebilirsiniz hikayeden bir şey kaybetmezsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Site bu tekrardan başlamak isteyenler şans verebilir.

Ben time skip sonrası buradan izledim ve bayağı hızlı bir şekilde güncele geldim.

Sonlara doğru bazı gizemleri açıklamaya başlıyorlar, her hafta yeni bölüm beklemek yoruyor.

Bu siteyi bıraktıktan sonra gördüm ama zaten hikayesi ilgimi çekmedi diye izlemeye devam etmiyorum. Yine de belki ileride bir şans vermek isterim bir daha. Öneri için teşekkürler.

Animesi çekilmiyor gerçekten ama mangası şahsen okuduğum en iyi mangalardan. Mangada 1059. bölümdeyim bazen sıkıcı olabiliyor, özellikle ben wano arcının ilk başları bayağı sıkılmıştım ve gereksiz uzatılmıs bir Arc bence ama genel olarak bakarsak iyi. Hikayede bazı şeyleri merak etmek okuma isteği veriyor bana ve bunların arasında One piecenin ne olduğun en son sırada. Mesela ben daha çok Mihawk'ın geçmişini merak ediyorum veya Shanks'ın neden her şey gücü yeter mişte uzaktan izliyormuş gibi takıldığını. Tayfada da evet bazı şeyler çok can sıkıcı, ben usop u hiç sevemedim mesela, seri boyunca o kadar şey geçti hala bir gelişme yok her savaştan kaçmaya çalışıp en ufak cesaret belirtisi gostermeyip garip garip hareket etmesi çok soğutuyor, bunu sevende var tabii komedi unsuru diyorlar, tartışılır. Ve cevapları okurken gördüm haki gibi bir şeyi acenin bile bilmemesinden bahsedilmişti ilkten. Bence oda da böyle bir şey yapacağını bilmiyordu seri uzun olunca bazı şeyler sonradan aklına geliyor ve açıklama yapmadan sadece ekliyor nedeni yok. Misal shanks gibi usta bir haki kullanıcısı taaa ilk bölümlerde basit bir deniz canavarını nasıl kolu kopmadan önce haki kullanarak uzaklaştırmadı veya kolunu hakiyle kaplamadı gibi. Seride çok anlamsız şeyler oluyor ama bunları görmezden gelip One piecenin ne olduğundan ziyade yolculuğa odaklanmak bence daha zevkli. Size berserk, vinland saga, vagabond gibi daha ciddi serilerin hitap edeceğini düşünüyorum.

Ben de Ussop'u hiç sevmedim baştan beri gereksiz bir karakterdi bence kişilik olarak. Bir gemiyi arkadaşlara tercih etmesi falan. Water 7'da onu tayfadan atacaklar diye sevinmiştim xd. Yazar sıkıştığı yerde kullanıyor işte Dressrosa'daki gibi.).komedi'sine gelecek olursak bence komik değil zaten belirttiğim gibi gerçekten gıcık bir komedisi var. Tekrarlanan şakalar vs. hiç komik sahne yok diyemem ama komedi çok az ki bu anime komedi animesi olarak da çok anılıyor. Genel olarak animelerdeki komediler çok saçma oluyor zaten. Galiba kültür farklılığından. Ben One Piece'yi şahsen sevmesem de bunun animesi yüzünden olduğunu düşünüyorum. Hikaye ilgimi çekmedi desem de ister istemez o kadar bölüm izleyince bir merak oluşuyor. Berserk vinland saga falan gerçekten ilgimi çekmiyor. Çok iç karartıcı. En sevdiğim anime Naruto zaten. Ciddilik benim için büyük bir şey değil. Ama bazen ciddilik gerekiyor böyle serilerde. Yani bir insan her zaman saf olmayı nasıl başarabilir? Luffy'nin aptallığı çileden çıkarıyor insanı, veya zoro'nunki.

Demek istediğim bu anime rezalet, mangası fena olmasa da (hatta sevenlerin aşık olduğu) bu serinin fazla abartılması ilginç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı