Altyapı nasıl talep edilir?

AsrielDreemurr

Picopat
Taşındığım binada altyapı yok fakat yan binada fiber var. Alt yapıyı internet üzerinden veya telefondan arayarak nasıl talep edebilirim? ADSL bile yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim oturduğum binada da internet yok. Mahallede ki tek interneti olmayan bina biziz. Fiber var her yerde. Akıllı müteahhit başvuruyu yapmamış 1 buçuk senedir bekliyoruz. Projelendirme yoluyla hallediliyor bu işler. Devlet ödenek verirse eğer yapılıyor kısacası. Türk Telekom'u arayın bilgi alın her bölgede farklı çünkü.

Taşındığım binada altyapı yok fakat yan binada fiber var. Alt yapıyı internet üzerinden veya telefondan arayarak nasıl talep edebilirim? ADSL bile yeter.

Bu konuya kaçıncı cevabım bilmiyorum gerçekten küfür etmek istiyorum sevgili markaya fakat çok güçlü avukatlarlarla arkamdan işleteceklerinden korkuyorum. 3. yılıma giriyorum hala paket için arıyorlar utanmadan, sonuna kadar dinliyorum itliğine (dil için özür dilerim modlar) sonunda "abla benim altyapım yok umrunuzdada değilim 3 yıldır" diyorum. 6 saniye sessizliikten sonra adresimi alıyorlar " altyapınız yok beyefendi" diyorlar :D. Neyse iyi geceler umarım şansın yaver gider.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı