One Piece'e devam edilmeli mi?

Güncele hızlı gelse ne yazar geç gelse ne yazar. Keyif alıyorsanız istediğiniz şekilde izleyin, bitirmek için izlemeyin.
Olay güncele hızlı gelmek veya bitirmek değil, zamandan tasarruf. En fazla 3 4 arc sonra 5 dk açılış kapanış, 5 dk özet, aynı sahnenin 3 4 açıdan sündürülerek gösterilmesi gibi durumlarla karşılaşmaya başlayacak, bunun dozu da gittikçe artacak derken bi yerden sonra 24 dknin en fazla 12 13 dksinde bir şey izlemiş olacak.

Bana kalsa mangadan devam etsin. Hangi ciltten devam edeceğini yazdım. Animeden devam diyorsa da şu an olmasa bile ilerde kendi zaten dediğime gelecek. Şu an bi arcın ortasında ve izlediği arc bitenece normal animeden gitsin o arc bitince one pace'ye geçsin animeden ilerleyeceksa. Veya en iyisi tekrar olacak ama mangadan gitsin dediğim yerden itibaren. Ayrıca o 150 saatlik kısımda 24 25 bölümlük 6 veya 7, 12 23 bölümlük 12 ya da 13 anime izleyebilir.

**Üstte 3 4 arc derken ana arcları kastediyorum. Yoksa irili ufaklı tonla arc var. One piecede şu dk itibariyle sadece 11 ana arc var. Spoilera yazdım ana arcları.

One Piece Arc 01 - East Blue
One Piece Arc 02 - Baroque Works
One Piece Arc 03 - Skypiea
One Piece Arc 04 - Water Seven
One Piece Arc 05 - Thriller Bark
One Piece Arc 06 - Summit War
One Piece Arc 07 - Fishman Island
One Piece Arc 08 - Dressrosa
One Piece Arc 09 - Yonko Big Mom
One Piece Arc 10 - Wano
One Piece Arc 11 - Egghead
Ben wanoyu mangadan bitirip bırakmıştım. 68-80 arası tüm ciltlerde Dressrosa yazar mesala.

One piece’in tamamını izlerken zorlanmazsınız diyen birinin diziyi izlediğini sanmıyorum. Bölüm içinde inanılmaz filler var. Wanoda bu olay yüzünden animeyi bıraktım. Manga okuyacaksan su gibi akar gider 1k üzeri bölüm göz korkutmasın ama anime gerçekten zaman kaybı OP için. (East blue-alabasta arası hariç orası animede çok güzel)

Olay güncele hızlı gelmek veya bitirmek değil, zamandan tasarruf. En fazla 3 4 arc sonra 5 dk açılış kapanış, 5 dk özet, aynı sahnenin 3 4 açıdan sündürülerek gösterilmesi gibi durumlarla karşılaşmaya başlayacak, bunun dozu da gittikçe artacak derken bi yerden sonra 24 dknin en fazla 12 13 dksinde bir şey izlemiş olacak.

Bana kalsa mangadan devam etsin. Hangi ciltten devam edeceğini yazdım. Animeden devam diyorsa da şu an olmasa bile ilerde kendi zaten dediğime gelecek. Şu an bi arcın ortasında ve izlediği arc bitenece normal animeden gitsin o arc bitince one pace'ye geçsin animeden ilerleyeceksa. Veya en iyisi tekrar olacak ama mangadan gitsin dediğim yerden itibaren. Ayrıca o 150 saatlik kısımda 24 25 bölümlük 6 veya 7, 12 23 bölümlük 12 ya da 13 anime izleyebilir.

**Üstte 3 4 arc derken ana arcları kastediyorum. Yoksa irili ufaklı tonla arc var. One piecede şu dk itibariyle sadece 11 ana arc var. Spoilera yazdım ana arcları.

Ben wanoyu mangadan bitirip bırakmıştım. 68-80 arası tüm ciltlerde Dressrosa yazar mesala.
Alırsam ilk ciltte başlayıp öyle alırım da hepsiburadada buldum oradan alayım mı

Alırsam ilk ciltte başlayıp öyle alırım da hepsiburadada buldum oradan alayım mı
Nere ucuzsa ordan al. Gerekli şeylerde daha ucuza geliyor. Stokta yoksa hepsiburadadan da alabilirsin. Gerekli şeylerde ilk 10 cildi 6.cilt hariç alabilin. En ucuz orası gibi duruyor.

Son düzenleme:
Önceki Arc ve bu Arc iyi ama son 3-4 Arc tir saga şeklinde gidiyor seri. Uzatıyorlar seriyi o yüzden. Önceden de vardı bu ama ilk 500 bölüm hikaye anlatımı örgüsü daha iyiydi. Ama çizimler daha iyiye gidiyor zamanla.

Mangayı nereden alabilirim ve Türkçe mi yoksa ingilizce mi okunmalı?
Mangayı almana gerek yok bence renkli okurum diyorsan Manga Denizi sitesine gir 800 bölüme yakın renkli bir şekilde okuyabilirsin

One Piece bırakılmaz, en fazla ara verilir :)
Bende o ara verme evresindeyim 3 haftadır 13 sayfa + hikayenin ilerlememesi biraz sıktı maalesef. Eiichiro Oda 1080'li bölümlerdeki zirveye tekrar ulaşır inşallah

Mangayı almana gerek yok bence renkli okurum diyorsan Manga Denizi sitesine gir 800 bölüme yakın renkli bir şekilde okuyabilirsin

Bende o ara verme evresindeyim 3 haftadır 13 sayfa + hikayenin ilerlememesi biraz sıktı maalesef. Eiichiro Oda 1080'li bölümlerdeki zirveye tekrar ulaşır inşallah
Bende Wano'nun Ortalarında ara vermiştim hala geri başlamadım :D

Renklinin bazı panelleri daha kolay anlama dışında hiçbir artısı yok. Asla önermiyorum ilk okumada hiçbir mangayı renkli okumayı. Tekrar okumada renkli okunabilir.

Mangayı almana gerek yok bence renkli okurum diyorsan manga denizi sitesine gir 800 bölüme yakın renkli bir şekilde okuyabilirsin.

Bende o ara verme evresindeyim 3 haftadır 13 sayfa + hikayenin ilerlememesi biraz sıktı maalesef. Eiichiro oda 1080'li bölümlerdeki zirveye tekrar ulaşır inşallah.

Yok hocam ben satın almak istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı