One Plus 5 vs Mi 6

Mehmet Tıkır

Hectopat
Daha fazla  
One Plus 5 20 Temmuzda HB'de satışta olacağını gördüm. Ben Mi 6 almayı düşünüyordum. Mi 6 ile arasında 400 TL bir fark var. Sizce bu farkı vermeye değer mi? Sizin bu konudaki düşünceleriniz neler? Şimdiden teşekkürler. Herkese iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 telefonuda sağlam takip ediyorum bence ikiside harika telefonlar özellik olarakda birbirine yakin size tavsiyem bir sorun çıktigi zaman en hizli cözümü hangisinde bulursun buna bak...

400 TL'ye değmez. Daha şunun şurasında 5 tane telefon üretmiş, BBK'nın ona Oppo ve Vivo'nun yanında üvey evlat muamelesi göstermiş bir marka OnePlus. MI 6 alınması çok daha mantıklı olur.

BBK şirketine ait üç marka var. Oppo, Vivo ve OnePlus. Genellikle Oppo ve Vivo üstünde ağırlık duran ve biraz daha önemsenmeyen bir marka OnePlus. Keşke OnePlus değilde Oppo ve Vivo'nun modellerini getirseler.

OnePlus 5 kötü bir cihaz değil. Aksine teorikte çok iyi bir cihaz. Ancak daha uzun süredir piyasada olan, birçok kategoride ürün yapan ve satış anlamında da çok daha üstün olan bir markanın telefonunu almak daha mantıklı. Ki aralarında 400 TL fark var. Bu farka hiç değmez.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı