One Plus 5T vs iPhone 7 Plus

Hangi işletim sistemini kullanacaksın ona karar ver öncelikle. Bu iki model yerine önerim S8 olur. Bu ikisi arasından da 7 Plus alırdım. Fiyat performans noktasında bu iki model arasında OP5T daha mantıklı bir tercih.

7 Plus fiyatına Iphone 8 modeli de geliyor. İkinci kamera, batarya ve RAM olarak 7 Plus daha avantajlı yalnız. 7 Plus fiyat performans olarak kötü bir model ayrıca. One Plus firması da bana pek güven vermiyor Xiaomi gibi. Iphone 7 alabilirsin, illa IOS alacaksan. 7 Plus fiyat olarak daha uygun olması gerekirdi bana göre.

Hız konusunda aşmış kendini.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca o hızlar telefon yıprandıkça da aynı olmaz. Iphone 7 Plus donanım, performans ve kamera olarakta daha iyi bir model. GPU olarak OP5T daha üstün ama arada çözünürlük faktörü var.

Aslında Android mi ios mu kullanmak istediğime karar veremiyorum. Eskiden ios kullanmak istiyordum ama bı turlu olmadı bu son iPhone yavaşlama olaylarından dolayı da soğudum ama Android'de 2sene sonra takılmaya başlıyor, fiyat önemli değil lakin iPhone o paraları hak ediyor mu emin değilim .

Şu Android 2 sene sonra takılıyor mevzusunu aşın artık. Annemde S4 mini var. Telefon kaç senelik oldu ama halen daha bana mısın demiyor. O mevzular eskide kaldı. Telefonun insan gibi kullanınca ne donma olur ne takılma.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı