One S vs. PS4

Forza Horizon 4 sandığınız kadar eğlenceli bir oyun değil, bizzat kendim oynuyorum ordan biliyorum, 30 - 40 saatten sonra bayıyor. Xbox'ta oyun seçeneğin daha az, PS ortamında ise gerçekten başyapıt seviyesinde oyunlar var, kesinlikle PS derim, tabii hikayeli oyunlar sevmiyorsan orası ayrı.
Kişiye göre değişir. Ben hala zevk alıyorum. En az 300 saatim olmuştur.

One S, oyunlarda 4K görüntü sunmuyor ne doğal, ne de başka türlü. 4K bluray desteği var sadece.
Bilgi sahibi olmadan fikir belirtmeyelim lütfen.

Emin misin? Benim bildiğim görüntüyü 1080p, 900p veya 720p olarak işleyip 4K olarak yansıtıyor.

Emin misin? Benim bildiğim görüntüyü 1080p, 900p veya 720p olarak işleyip 4K olarak yansıtıyor.
Siz yanlış biliyorsunuz.Daha önceki iletinize de yanlış bilgilendirme uyarısı verildi.

Öğrendiğim iyi oldu teşekkürler. Sitesinde 4K yazıyor. O zaman normal One ile arasındaki fark 1 GHz hız artışı ve HDR'dan başka bir şey değil doğru mu?

İçinde oyun var mı? Çünkü oyunlar pahalılaştı.
Standart Xbox One ile One S arasında ki teknik detay farklılıklar 4K bluray,HDMI 2.0 ve HDR desteği ayrıca GPU da ufak bir frekans artışı söz konusu ki bu artış oyun performansını etkilemeyecek kadar küçük bir artış.

Standart Xbox One ile One S arasında ki teknik detay farklılıklar 4K bluray,HDMI 2.0 ve HDR desteği ayrıca GPU da ufak bir frekans artışı söz konusu ki bu artış oyun performansını etkilemeyecek kadar küçük bir artış.

Tamamdır. E o zaman One S'in aman aman özellikleri yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır bazı oyunlarda gerçekten bu frekans artışının oyunlara katkısı var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı