One S hiçbir şekilde oyunlarda 4K değil. One X 4K. One S sadece One’ın küçültülüp bir kaç küçük ekleme yapılmış hali. One o kadar kaba ve ağırdı ki sonunda küçülttüler. 3-5 FPS’te artış var oyunlarında ama sırf bu var diye bi insan alır mi bilmiyorum. Bunu Microsoft resmî bir şekilde söylemiyor bile.
2-3 FPS hayat kurtarır ve gerçekten fark ediyor hocam. 30'dan aniden 28 27 ye düşünce o kasıntıyı hissedebiliyorsunuz. Alacak arkadaşa iki konsoluda şu an için tavsiye etmem. Yeni konsolların çıkmasına 1,5 Yıl kaldı bence beklesin.
Ben uzun vaadeli kulanmak istiyorum ve senin gibi acaba one s mi ps4 mü diye düşünüyorum internet üzerinde oyunlu One S 1tb Ps4 ün oyunlu 500 gb sinden ucuz şimdi ps4 alsam ilerde 500 gb sıkıntı yaratıcak ondan dolayı one s almayı düşünüyorum
Ben uzun vaadeli kulanmak istiyorum ve senin gibi acaba one s mi ps4 mü diye düşünüyorum internet üzerinde oyunlu One S 1tb Ps4 ün oyunlu 500 gb sinden ucuz şimdi ps4 alsam ilerde 500 gb sıkıntı yaratıcak ondan dolayı one s almayı düşünüyorum
Hocam ben şuan ps4 aldım gerçekten çok memnunum hafıza pek sorun değil cidden harici depolama arttırma desteği var.kolay kolay dolmuyor zaten. Ps4ün satma sorunuda yok kolayca satılır.