One UI 5.1 uygulama kilitleme ve gizleme nasıl yapılır?

Ahmet06han

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd /
Meslek
Ogrenci
Arkadaşlar Samsung One UI 5.1'de uygulamalarımı kilitlemek istiyorum. Xiaomi kullanıyordum onda vardı, Samsung için sadece güvenli klasör mü var? Bir de uygulama gizleme var mı Xiaomi'deki gibi? Bilenler varsa yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Ya da program ile yapılır mı? [Güvenli olduğu kesin.]

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam uygulama gizlemeyi yapabiliyorsunuz. Uygulamalar ekranına gelin ardından üç noktaya basın ayarlar deyin. Ayarlara girince uygulamaları ana ekranda gizle çıkacak oradan seçebilirsiniz gizleyeceğiniz uygulamaları.

Paneli çekin. Ekleme kısmında(eğer yoksa) "güvenli klasör" ekleyin. Sonrasında tıkladığınız zaman içine kişiler, kamera, tarayıcı, uygulama atabilirsiniz.

Peki galeri kamera vs onları nasıl çıkartacağım bulamadım.

Paneli çekin. Ekleme kısmında(eğer yoksa) "Güvenli Klasör" ekleyin. Sonrasında tıkladığınız zaman içine kişiler, kamera, tarayıcı, uygulama atabilirsiniz.
Arkadaş uygulama kitlemek istiyor siz neyden bahsediyorsunuz 😄 WhatsApp tıklayınca mesela parola veya parmak izi istesin anlamında söylemiş (Direkt ) bknz parantez içine aldım. Samsung S23 kullanıyorum en güncel seri ve halihazırda böyle bir özellik yok. Beğenmedim atarken algılarınızı konuyu açan kişinin ne demek istediğine bağlı şekilde algılayıp yorumlayın.

@Ahmet06han Dostum güvenli klasör işi yaş hiç bulaşma ve uğraştırır. Arkadaşların yorumlar da bahsettiği şey ile sizin istediğiniz şey aynı değil. Ya 3. part uygulamalar kuracaksınız ya da ileriye doğru Samsung (Direkt) uygulama kitleme özelliği getirirse. Diğer türlü sürekli olarak güvenli klasörden çıkart bilmem ne yap size göre değil.

Artı -1 Eksi
@system32exec S23 kullandığınıza emin misiniz? Bende kullanıyorum ve Güvenli Klasör var ayrıca uygulamaları gizleme de var. Parmak izi ile açmayı kastetmemiş. Algılık bir durum yok. Beğenmedim attığım için sinirlendiniz sanırım. Ayrıca neresi yaş iş?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı