One UI 5.1 uygulama kilitleme ve gizleme nasıl yapılır?

Ahmet06han

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd /
Meslek
Ogrenci
Arkadaşlar Samsung One UI 5.1'de uygulamalarımı kilitlemek istiyorum. Xiaomi kullanıyordum onda vardı, Samsung için sadece güvenli klasör mü var? Bir de uygulama gizleme var mı Xiaomi'deki gibi? Bilenler varsa yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Ya da program ile yapılır mı? [Güvenli olduğu kesin.]

Son düzenleyen: Moderatör:
@system32exec S23 kullandığınıza emin misiniz? Bende kullanıyorum ve Güvenli Klasör var ayrıca uygulamaları gizleme de var. Parmak izi ile açmayı kastetmemiş. Algılık bir durum yok. Beğenmedim attığım için sinirlendiniz sanırım. Ayrıca neresi yaş iş?
Ana ekrana uzun tıklayıp uygulama gizlemek? 😄 Samsung kullanmayı bilen birisi o bölüme girip rahatlıkla gizlemeyi kaldırabilir üstelik oraya şifre de koyulmuyor 😄 Arkadaş Xiaomi kullanmış buyur izle (DİREKT) kısmını anlayamamışsın sanırım. Bak video da sadece bir tık işaretliyor ve bitiyor hepsi bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Güvenli klasör (Uğraştırır) Ben %100 eminim ki arkadaşta bu attığım linkte ki gibi istiyor,soruyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231021_202604_One UI Home.jpg
    Screenshot_20231021_202604_One UI Home.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 69
Ana ekrana uzun tıklayıp uygulama gizlemek? 😄 Samsung kullanmayı bilen birisi o bölüme girip rahatlıkla gizlemeyi kaldırabilir üstelik oraya şifre de koyulmuyor 😄 arkadaş Xiaomi kullanmış buyur izle (direkt) kısmını anlayamamışsın sanırım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
güvenli klasör (uğraştırır) ben %100 eminim ki arkadaşta bu attığım linkte ki gibi istiyor, soruyor.

Evet zaten öyle kullanıyordum çok rahattı Samsung gibi bir telefonda bu ozelliğin olmaması aşırı saçma

@system32exec şunu anlamıyorsun. Öyle bir özellik yok demek yerine bir çözüm gösteriyorum gelip boş boş benimle tartışmaya giriyorsun. Sebebi de ne? Beğenmedim atmışım.
Güvenli Klasörün uğraştırıcı bir tarafı yok. Tıklıyorsun sonra parmak izi. Bu kadar. Başka bir çözümün varsa buyur söyle biz de faydalanalım. Ben Xiaomi de nasıl olduğunu biliyorum. Samsung da bu var. Gizleme var diyorum şifre yok diyorsun, haklısın. Güvenli Klasör var uğraştırıyor diyorsun, haksızsın.

@system32exec şunu anlamıyorsun. Öyle bir özellik yok demek yerine bir çözüm gösteriyorum gelip boş boş benimle tartışmaya giriyorsun. Sebebi de ne? Beğenmedim atmışım.
Güvenli Klasörün uğraştırıcı bir tarafı yok. Tıklıyorsun sonra parmak izi. Bu kadar. Başka bir çözümün varsa buyur söyle biz de faydalanalım. Ben Xiaomi de nasıl olduğunu biliyorum. Samsung da bu var. Gizleme var diyorum şifre yok diyorsun, haklısın. Güvenli Klasör var uğraştırıyor diyorsun, haksızsın.
Güvenli Klasöre parmak izi koyuluyormu?

Evet zaten öyle kullanıyordum çok rahattı Samsung gibi bir telefonda bu ozelliğin olmaması aşırı saçma
Arkadaş sana yardımcı olsun dostum ben aslında senin direkt istediğin şeyi anlayıp (Direkt) Xiaomi'de olan Samsung da yok demiştim. @Forum Clerk arkadaş ile devam edebilirsin iyi forumlar :)

Arkadaş sana yardımcı olsun dostum ben aslında senin direkt istediğin şeyi anlayıp (direkt) Xiaomi'de olan Samsung da yok demiştim. @Forum Clerk arkadaş ile devam edebilirsin iyi sosyaller :)

Haklısınız. Teşekkürler yazdığınız için keşke olsaydı o şekilde de klasöre girip uğraşmasaydık.

@system32exec yahu dalga mı geçiyorsunuz? "Direkt" yazıp neyi amaçlıyorsunuz? Ben ANLADIM(Direkt anladım). Konuya katkınız yok gece gece tartışmaya giriyorsunuz. Madem çok "biliyorsunuz" gelin açıklayın ne yapmamız gerektiğini(Direkt). Bizde aydınlanalım(Direkt).

@system32exec yahu dalga mı geçiyorsunuz? "direkt" yazıp neyi amaçlıyorsunuz? Ben anladım(direkt anladım). Konuya katkınız yok gece gece tartışmaya giriyorsunuz. Madem çok "biliyorsunuz" gelin açıklayın ne yapmamız gerektiğini(direkt). Bizde aydınlanalım(direkt).

Belirtmek istediği Samsung'da Xiaomi'deki gibi olmadığını güvenli klasöründe normal şifre gibi rahat olmadığını belirtiyor. Bende katılıyorum Samsung gibi bir markada olmaması çok saçma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı