One UI 5.1 uygulama kilitleme ve gizleme nasıl yapılır?

Ahmet06han

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd /
Meslek
Ogrenci
Arkadaşlar Samsung One UI 5.1'de uygulamalarımı kilitlemek istiyorum. Xiaomi kullanıyordum onda vardı, Samsung için sadece güvenli klasör mü var? Bir de uygulama gizleme var mı Xiaomi'deki gibi? Bilenler varsa yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Ya da program ile yapılır mı? [Güvenli olduğu kesin.]

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirtmek istediği Samsung'da Xiaomi'deki gibi olmadığını güvenli klasöründe normal şifre gibi rahat olmadığını belirtiyor. Bende katılıyorum Samsung gibi bir markada olmaması çok saçma.
@Forum Clerk Buyur dostum demek ki adamın konusunu anlamışım ve adamı boş yere üzüp, uğraştırmamışım. Ben sana tavsiye verme yardımcı olma demedim ki sadece adamın istediği şeyi söyleyip, sizin verdiğiniz yöntem işe yaramaz anlamın da söylemiştim. Oysa hiç sorun değil yani konu sahibi ne istiyorsa onun cevabını vermekle yükümlüyüz yoksa ne seninle ne de başkasıyla sorunum olmaz tekrardan iyi forumlar.

@system32exec size anlamadınız mı dedim? Tekrar okuyun. Elimizde bu var. Yok diyip geçmek yerine bir çözüm olur diye söyledim. Ben adamı ne zaman boş uğraştırıp, boş üzmüşüm? Benim burada sinirlendiğim nokta şu: ben salakmışım gibi parantez içine yazıyor, yirmi kere aynı şeyi yazıyorsun. Bende elimizde bu var uygunsa kullan diyorum. Sen hala gelip konuya katkısı olmayan şeyler yazıyorsun. Kimse sana haksızsın demedi. Sen ısrarla ben haklıyım tarzında şeyler yazıyorsun. Sen haksız değilsin. Xiaomi gibi değil.(Haksız değilsin). Güvenli Klasör kullanılabilir.

@Ahmet06han hocam Ayarlar->Güvenlik ve Gizlilik->Güvenli Klasör kısmında olması lazım. Eğer buradan açamazsanız tekrar bakayım. Tıklayınca direkt parmak izi ile giriş yapabiliyorsunuz.

@Forum Clerk hocam güvenli klasöre koyduğumuz uygulamalı mesela adı "C" olsun bu C uygulamasını güvenli klasöre koyduğumuz zaman telefonda görünürmü görünürse nasıl gizlenir.

Anladım, yani ne kullanabiliriz sizce? Üçüncü parti olarak ben Kaspersky'yi düşündüm. Onun kilitleme uygulaması var, tabii ne kadar güvenilir bilemiyorum.
Şimdi ben hiç 3.part kullanmadım hocam deneyimlemedim. Şu şu dersem yanlış yönlendirmiş olurum. Ayrı bi konu açarsanız illa ki kullanmış olanlar yardımcı olurlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı