One UI 5.1 yapılmalı mı?

• Konuyu başlatan mk123
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.432

mk123

Hectopat
Daha fazla  
Az önce telefon güncellemeyi indirirken 5.1 olduğunu fark ettim. İnternetten ne gibi yenilikler var diye biraz araştırdım yenilik yok aksine sorunlarla geldiğini fark ettim. Cihazdan cihaza değişebileceğini düşünüyorum. Ben cihazı güncellemedim üstüne Wi-Fi üzerinden oto güncellemeyi de kapadım. Güncelleyen var mı?

Zaten yüksek cihazlarda sorun yaşayan yokmuş onlar dışındaki cihazlarda oluyormuş mesela benim cihazım A23 yanılmıyorsam giriş-orta seviye cihaz. İşimi göreceğini düşündüğüm için bu cihazı aldım şu an da memnunum. Ama bu güncellemeyi yaptıktan sonra bu durum aksine dönme ihtimali var cihazın donanımından ötürü.

Zaten yüksek cihazlarda sorun yaşayan yokmuş onlar dışındaki cihazlarda oluyormuş mesela benim cihazım A23 yanılmıyorsam giriş-orta seviye cihaz. İşimi göreceğini düşündüğüm için bu cihazı aldım şu an da memnunum. Ama bu güncellemeyi yaptıktan sonra bu durum aksine dönme ihtimali var cihazın donanımından ötürü.

Bende A23 cihaz kullanıyorum hocam acaba güncellediyseniz bir problem var mı söyleyebilir misiniz?

Bende A23 cihaz kullanıyorum hocam acaba güncellediyseniz bir problem var mı söyleyebilir misiniz?

Vallahi ne yalan söyleyeyim hayır :). Güncellemeyi durdurdum bildirim kaç aydır o şekilde bekliyor. Güncelleme kaynaklı pil sorunları beni korkuttu. Pekte niyetim yok. Ayrıca zaten bizim cihazlara sanırım ya Android 13 fazla ya da One UI 5 fazla geliyor. Çünkü arada FPS düşüşü vs oluyor. Cihazım da henüz yeni aralıkta almıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı