One UI 6.1 güncellemesi nasıl?

Animasyonları iyileştireceğiz deyip nasıl daha kötü hale getiriyorlar anlamıyorum.
İyi ki kendime yüklemeden önce kardeşimin telefonuna yüklemişim.

1717486616047.jpeg

AI özelliklerini neden çıkarıyorlar ki A serilerinde?
Donanımsal NPU birimi olmadığı için modelin ses, görüntü işleme performansı vs daha düşük olacak, haliyle kullanılmayacak. Ek olarak AI özelliklerinin ağa bağlı yan özellikleri halen daha Beta sürümde aslında. Sunucu maliyetlerini düşük tutmak için kırpıyorlar.

E işin birde amiral gemisi imajı noktası mevcut. A serisine optimize edip modeli getirirlerse S23, S24 serilerini kim satın alacak? 😂

Donanımsal NPU birimi olmadığı için modelin ses, görüntü işleme performansı vs daha düşük olacak, haliyle kullanılmayacak. Ek olarak AI özelliklerinin ağa bağlı yan özellikleri halen daha Beta sürümde aslında. Sunucu maliyetlerini düşük tutmak için kırpıyorlar.

E işin birde amiral gemisi imajı noktası mevcut. A serisine optimize edip modeli getirirlerse S23, S24 serilerini kim satın alacak? 😂
O da var aslında. Bence AI işini çıkartmak yerine direk One UI 6.1'i A serilerine getirmemeleri daha doğru olurdu.

One UI 6.2 Güncellemesi ve Hotfix ne zaman gelir tahminen?

Son düzenleme:
S23 kullanıyorum çoğu özelliği zaten ülkemizde mevcut değil. Pil performansında düşüş var.
Ayrica "Samsung internet" uygulamasında artık ceviri özelliğini kullanamıyorum yapay zeka desteği yüzünden Türkçe olmadığı için ise yaramıyor.
Benimde pilde sorun var 7-8 saat ekran süresi vermesi gerekirken 5-5 buçuk saat alıyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı