One UI 6 Watch artık Türkiye'de indirilebilir! (Watch 4 ve üstü)

Hocam anlamadığım şekilde saatin pil süresi inanılmaz artmış, bugün normal kullanımda sadece %15 gitti şarj yaklaşık 8 saat kullandım, telefona tamamen bağlıydı herhangi bir şekilde kapatmadım cihazı, cidden nasıl bu kadar az gitti bende anlamadım.
One UI 6 güncelleyen arkadaşlar bir günde aldığı pil ömrünü yazarsa güzel olur anlamış oluruz şarjın ne kadar gittiğini, bu pil süresi imkansız gibi geldi çünkü bana.

Aynısı. 2 günde bir şarja taktığım saat an itibari ile %40 şarja sahip ve ben 2 gün önce şarja takmıştım. Normalde şu anda %10 falan oluyordu. Aynı rutünde kullanımdan nasıl %30 şarj daha iyi hâle gelmiş anlamadım. Yarın bir daha test edeceğim.

Kardeşimin Watch 4'üne hala gelmemiş. Yavaş bir dağıtım var galiba.

9 Aralık ve oldu halen gelmedi. Yavaş animasyonlar bayağı sıktı ya.
Watch 4 Classic saatime güncelleme an itibariyle geldi. Yurda geçince yükleyeceğim.

Kardeşimin Watch 4'üne hala gelmemiş. Yavaş bir dağıtım var galiba.
Watch 4 Classic için an itibariyle güncellemeyi aldım hocam. Kontrol edebilir misiniz gelip gelmediğini?

Watch 4 classic saatime güncelleme an itibarıyla geldi. Yurda geçince yükleyeceğim.

Watch 4 classic için an itibarıyla güncellemeyi aldım hocam. Kontrol edebilir misiniz gelip gelmediğini?

Evet gelmiş, teşekkürler haber için. Bakalım 40 mm Watch 4 performansı nasıl olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı