One UI 6'da Always on Display parlaklık ayarı nereden yapılır?

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4
Meslek
Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer
One UI 6'ya geçtiğimden beri Always on Display'in saatine çift tıklayıp ayar yapamıyorum. Önceden çift tıklayınca parlaklık ayarı yapabileceğim bir menü çıkıyordu. Ayrıca yazı rengini de ayarlayabiliyordum. One UI 6 da bunları nereden yapabilirim?

One UI 6'ya geçtiğimden beri Always on Display'in saatine çift tıklayıp ayar yapamıyorum. Önceden çift tıklayınca parlaklık ayarı yapabileceğim bir menü çıkıyordu. Ayrıca yazı rengini de ayarlayabiliyordum. One UI 6 da bunları nereden yapabilirim?

Sistemi hafifletmek için Samsung artık bazı özellikleri harici uygulamalara taşımaya karar verdi.
Bu taşıma işleminden maalesef Always On Display'de etkilendi.
One UI 6 sürümünden itibaren artık Always On Display kişiselleştirilemiyor.
Goodlock ve LockStar uygulamaları ile kişiselleştirebilirsiniz.

Sistemi hafifletmek için Samsung artık bazı özellikleri harici uygulamalara taşımaya karar verdi.
Bu taşıma işleminden maalesef Always on Display'de etkilendi.
One UI 6 sürümünden itibaren artık Always on Display kişiselleştirilemiyor.
Goodlock ve LockStar uygulamaları ile kişiselleştirebilirsiniz.

Peki One UI 5E geri geçme seçeneğim var mı?

ROM atarak geri dönebileceğinizi düşünüyorum ama ne kadar stabil olur bir fikrim yok. Ayrıca cihaz garanti dışı kalabilir. Önermem açıkçası.

Eski telefonumun RAM ve işlemcisini güncelleyip devam edebilmeyi çok isterdim. Android 14 ilk günden nefret ettirdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı