One UI 7 Beta yayınlandı

Jeffbezos

Picopat
One UI 7 Beta programı S24 serisi cihazlar için yayınlandı. Beta programı Güney Kore, Almanya, Amerika Birleşik Devletlerinde 5 Kasım itibari ile açık durumda. Hindistan, Polonya, Birleşik Krallık ve Çin de ise birkaç gün içinde Beta programının yayınlanması bekleniyor. Türkiye Beta programına dahil değil.
S25 serisinin lansmanında nihai sürüm olan One UI 7.1'i yeni cihazlar ile göreceğiz. Tahminlere göre şubat ayının içerisinde One UI 7 güncellemesi kullanıcılara sunulacak.

İlk Hands-On Videolardan biri
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

One UI 7 ve One UI 6.1.1 karşılaştırması
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

One UI 7 Beta güncellemesi detayları

Son düzenleme:
Bilmiyorum ama cihaz zarar görürse muhtemelen çıkacaktır. Açıkçası bir yandan da yapsam mı emin değilim. Bir yandan da riskli.

Aralıkta geleceği için yapmayacaktım ama manuel olarak yükliyebiliyorsak fikir değişir. Ama int de root gibi garantiden çıkacağı filan diyorlardı ondan sordum teşekkürler.

Bilmiyorum ama cihaz zarar görürse muhtemelen çıkacaktır. Açıkçası bir yandan da yapsam mı emin değilim. Bir yandan da riskli.
Aralıkta geleceği için yapmayacaktım ama manuel olarak yükliyebiliyorsak fikir değişir. Ama int de root gibi garantiden çıkacağı filan diyorlardı ondan sordum teşekkürler.

Root telefonları bildiğim kadarı ile garantiden çıkarıyor. Eğer ki bu işler ile uğraşmayacak iseniz root falan kesinlikle atmayın. Diğer markalar gibi bölge olayı olsa idi Türkiye'den de bölgeyi değiştirip katılım sağlayabilirdik fakat böyle bir durum yok.

Root telefonları bildiğim kadarı ile garantiden çıkarıyor. Eğer ki bu işler ile uğraşmayacak iseniz root falan kesinlikle atmayın. Diğer markalar gibi bölge olayı olsa idi Türkiye'den de bölgeyi değiştirip katılım sağlayabilirdik fakat böyle bir durum yok.
Root gerektirmiyor. Dosyayı manuel olarak cihaza atıyorsun ama eğer sen bir hata yaparsan evet cihaz zarar görebilir. Buraya nasıl yapılacağını bırakmayacağım ama isteyen varsa internette bir forumda detaylıca var. Açıkçası benim gibi sabırsız değilseniz ve ilginiz yoksa uğraşmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı