One UI 7 Beta yayınlandı

Muhtemelen sızıntılardaki kadar boş bir yazılım gelmez yine bir şey yaparlar da dolu bir güncelleme de olmaz.

Teknik olarak One UI 7'de OpenGL'den Vulkan'a geçilmesi güzel bir gelişme fakat bunca süre için hiç göz doldurmadı. Bence görsel ve animasyon olarak kullanıcı arayüzü hala geride. One UI 8 ile geliştirme gösterdikleri görselliği daha iyi bir hale getirmeleri lazım.

Teknik olarak One UI 7'de OpenGL'den Vulkan'a geçilmesi güzel bir gelişme fakat bunca süre için hiç göz doldurmadı. Bence görsel ve animasyon olarak kullanıcı arayüzü hala geride. One UI 8 ile geliştirme gösterdikleri görselliği daha iyi bir hale getirmeleri lazım.
Xclipse GPU kullanan Exynos işlemciler hep Vulkan kullanıyordu. Biz Exynos kullananlar ayrıcalıklıyız. 😛

Stabil sürüm One UI 7 güncellemesini yapanlar güncelleme ile alakalı kendi görüşlerini yazabilirler mi? Herhangi bir sorun, bug, takılma, spesifik bazı uygulamalarda veya komutlarda aşırı ısınma, genel olarak ısınma, batarya, akıcılık vb. şeylerde 6.1 den geçtikten sonra ne durumda? Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
Şu an bu başlığın altına yazmak saçma olabilir ama forumdaki diğer bazı konularda bu konular hiç konuşulmuyor ve konuşulacak gibi değil.

Stabil sürüm One UI 7 güncellemesini yapanlar güncelleme ile alakalı kendi görüşlerini yazabilirler mi? Herhangi bir sorun, bug, takılma, spesifik bazı uygulamalarda veya komutlarda aşırı ısınma, genel olarak ısınma, batarya, akıcılık vb. şeylerde 6.1'den geçtikten sonra ne durumda? Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
Şu an bu başlığın altına yazmak saçma olabilir ama forumdaki diğer bazı konularda bu konular hiç konuşulmuyor ve konuşulacak gibi değil.

Isınma, pil vb olarak bence bir sorun yok hatta ben pilde az da olsa artış hissettim. Akıcılık olarak aşırı akıcı. Animasyonlar falan şahane. Abartmıyorum iOS diye pazarlasalar sırıtmaz. Kişiselleştirme zaten iyi olan One UI daha da iyi olmuş. Bug olarak da benim fark ettiğim telefon şarjdayken şarj olmasına kalan süre yazısı buglu oluyor bazen. Ekranın üstüne ortasına falan kayıyor, parmak izi logosu küçük ve saçma bir yerde duruyor yani ekran küçülüp kaymış gibi oluyor ama dediğim gibi öyle sürekli yaşanan bir durum değil ve zaten telefonun ekranı kapatıp geri açtığınızda ya da kilidi açtığınızda hemen düzeliyor. Bence çok güzel bir güncelleme. Spesifik olarak soru olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Bug olarak da benim fark ettiğim telefon şarjdayken şarj olmasına kalan süre yazısı buglu oluyor bazen. Ekranın üstüne ortasına falan kayıyor, parmak izi logosu küçük ve saçma bir yerde duruyor yani ekran küçülüp kaymış gibi oluyor ama dediğim gibi öyle sürekli yaşanan bir durum değil ve zaten telefonun ekranı kapatıp geri açtığınızda ya da kilidi açtığınızda hemen düzeliyor.

Bu durumlar benim bildiğim OLED yanığını gibi sorunları önlemek için kasıtlı yapılıyor. AOD kullanırken de batarya ikonunun yer değiştirmesi falan mevcut. Bunların bug değil de kasıtlı yapıldığını düşünüyorum.

Bu durumlar benim bildiğim OLED yanığını gibi sorunları önlemek için kasıtlı yapılıyor. AOD kullanırken de batarya ikonunun yer değiştirmesi falan mevcut. Bunların bug değil de kasıtlı yapıldığını düşünüyorum.

Onu bilmiyordum açıkçası. Onun dışı ben fark edilebilir bir sorun göremedim One UI 7 için. Bence epey iyi olmuş, bu kadar gecikmese birde zamanında gelseymiş çok övülmeyi hak ediyordu Samsung.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı