S24 icin Avrupa'da ocak ayi guvenlik guncellemesi yayinlanmis. Muhtemelen One UI 7 yakin zamanda yayinlanmayacak.
Sanmıyorum. Güncelleme yakında 6.1 ile çalışan tüm S24 serisine gelir. Çin'de yayınlanmış zaten ardından. Niye geç yayınlandığını bilmiyorum.Hocam benim eski S21 telefonuma bile haftalar önce geldi, S24'lere niye yeni gelmiş ki?
Geç gelecekse belki Avrupa için geç gelir.
Sanmıyorum. Güncelleme yakında 6.1 ile çalışan tüm S24 serisine gelir. Çin'de yayınlanmış zaten ardından. Niye geç yayınlandığını bilmiyorum.
Sanirim hata vardi o yuzden calismiyordu buyuk klasor. Simdi calisiyor.
Bu arada biraz alakasiz olacak da hangisi daha güzel duruyor? Klasorlu mu klasorsuz hali mi?
Dıy Home eğlenceli aslinda.
One UI 7'yi sevmeye başladım. Dıy Home ozelligini acinca olusturdugun ekrani kullanmak istemezsen kapatinca direkt eski haline geliyor. Sıkıldıkca oynayacagim galiba. Eger S25 serisindeki stabiliteyi saglayabilirse rakipsiz bir yazilim olacak benim gozumde.
Bu şekilde biraktim. %100 sarj ile ozellestirmeye basladim sarjim 36. Kurcaladikca sıkıyor.Hem klasörlü hem uygulamalı daha iyi duruyor, yeni widget özelleştirmeleriyla harmanlarsanız çok çok daha hoş gelecektir göze.
Aynı düzenden sıkılmamak için bazı widgetleri stackleseniz çok daha iyi olabilir belki istediğiniz zaman başka widget için kaydırırsınız.
Bu şekilde biraktim. %100 şarj ile ozellestirmeye başladım sarjim 36. kurcaladikca sıkıyor.
Peki 2. gorseldeki gibi olunca nasıl sizce?
Parlak derken tam anlamadım. Galeri Widget'i ile ilgili bir şey mi dediniz?2. görsel daha iyi ancak çok parlak olmuş widget görseli daha karanlık olursa daha iyi olabilir.
Parlak derken tam anlamadım. Galeri Widget'i ile ilgili bir şey mi dediniz?
Aslında orada favori fotoğraflar var ve sanırım 10 saniyeye bir değişiyor. Daha güzel bir widget bulursam değiştiririm ya da ay fotoğrafı koyabilirim güzel durursa.Evet hocam widgette yer alan görsel çok parlak kalmış diğer widgetlere göre koyu bir widget ekleyin bence.
Siyah beyaz yapabilir veya biraz daha büyütüp ay görseli koyabilirsiniz bence size kalmış.
Bu şekilde biraktim. %100 şarj ile ozellestirmeye başladım sarjim 36. Kurcaladikca sıkıyor.
Peki 2. gorseldeki gibi olunca nasıl sizce?
Bir şey daha var. S9+'a One UI 7 kuran birisi vardi sosyal medyada. Yapay zeka ozellikleri de calisiyordu. Aslinda cihaza yapay zekali demek bu yonden bakinca bana cok mantikli gelmiyor. Cogu şey sunucuda yapiliyor zaten.
Telefonu yogun kullanan birisiyim. Ayni zamanda evin interneti bazen anlik olarak gidiyor gittiginde mobil veriye geciyorum unutuyorum kaliyor. Zaten S24'un batarya boyutu yuzunden pil performansi pek iyi degil zorlayinca da pek performansli olmuyor. Beta 3 yuzunden mi emin olamiyorum. Belli bir sarj duzenim yok bazen %70 iken sarja takiyorum bazen tamamen bitince. Ekran suresini de kontrol etmiyorum. Ama betanin genel olarak One UI 6.1'e gore daha kotu batarya performansi verdigini soyleyebilirim.Bu mesajın ikinci görseli veya son görsel bana en hitap eden ana ekran düzeni. Bir de fark ettiğim kadarıyla bataryanın çok çabuk bitiyor. Kafadan ortalama ekran açık süresini 4.5 saat hesapladım. Bu beta 3'ten mi kaynaklanıyor yoksa normalde de batarya performansınız böyle miydi?
Yapay zekayı şu anki güncel A serilerinden bazılarına verebilirler fakat uzun kullanımda sistemde takılma, gecikmeler yaşanacağından ve işlemcileri yetersiz geldiğinden vermiyorlar. Diğer bir sebebi de insanlara S serisi satmak.
Bu görselleri görmüştüm. Siz aynı görselden telefonu silme işlemi yaptığınızda da aynı sonucu buluyor musunuz?