Knox sayacını boşuna bozma diye dedim normalde zaten One UI 7 alacak cihaz sanırım. Erkenden kuracağım diye uğraşma stabil olmuyor pek GSI. Port ROM'da yoktur daha A23e
Evet çoğu yerde One UI 7 alacak deniyor. Garantiden de çıkabilir dediğiniz gibi. En iyisi beklemek olacak sanırım sorunlarla uğraşmaktansa.

Nasıl buldunuz? Sizce iyi bir güncelleme mi?
6.1.1'e göre daha iyi ama hala eksiklikleri var. Animasyonlar bazı yerlerde ciddi oranda iyileştirilirken bazı yerlerde hala aynı. İleriki beta sürümlerinde animasyonları geliştirilir mi bilmiyorum. Ama uygulama giriş çıkış animasyonu kat kat daha iyi. Hala Çinli markalar ya da iOS kadar iyi çalışmıyor ama 6.1.1'e göre daha iyi. Şu uygulama çekmecesi niye böyle oldu çözemedim. Sanki güvenli klasörmüş gibi aşağıya "Secured by Knox" yazmışlar. Ek olarak, sayfanın alabildiği uygulama sayısı artmış. Widget olayı canımı sıktı biraz. Örneğin, hava durumu widget'ı artık saydam değil. Ayarını bulamadım. Duvar kağıdımı kapatıyor. Diğer widget'lar ise küçülmüş. Gmail widget'ı 6.1.1 kullanırken daha küçüktü, 7 ile büyütmem gerekti, hoş durmuyor bence. Şu Now Bar olayini çok sevdim ama.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241206_112125_One UI Home.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 94
  • Screenshot_20241206_112520_One UI Home.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_20241206_112729_One UI Home.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 91
Weather Widget'ını ayarlarından saydam hale getirebilirsiniz. Aşağıdaki videoda Widget'ı saydam hale getiriyor. Widget olayında genel bir boyutlandırma yönünü değiştirmişler. Şu an nasıl bir kullanım sunar bilmiyorum. Dk 13:20
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ayar direkt arka plani kaldiriyor.
Kamera icin zoom kismina daha fazla secenek eklenmis. Elle uğraşmayaya gerek kalmamasi iyi oldu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241206_115604_One UI Home.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20241206_115400_Camera.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 95
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…