S24 ultraya elle yüklersem bir sorun olur mu?

s24 ultraya yüklesem bi sorun çıkarmı ve yüklemek zahmetlimi
Eger cok merakliysaniz dikkatlice yuklenebilir ama bence yapmayin. 60000 TL'lik bir telefonu riske atmaya degmez bence. Ki yuklemeye degecek cok da bir olay yok. Subat-mart gibi zaten stabil surum gelecek.

Eger cok merakliysaniz dikkatlice yuklenebilir ama bence yapmayin. 60000 TL'lik bir telefonu riske atmaya degmez bence. Ki yuklemeye degecek cok da bir olay yok. Subat-mart gibi zaten stabil surum gelecek.
Teşekkürler meraklıyım ama risk olduğu için yapmayacağım

@Beyaz_G temasını, ikonları ve widgetleri beğenmedim. Çakma Çin telefonlarına benzemiş. Eski Xiamio telefonumun bildirim paneli ayrıydı ona geri dönüş yapıyorum herhalde Google araması yukarıdan aşağı almış. Böyle çıkmasın, Samsung olduğunu belli edecek güzel tasarımla ayarlansın.

Hocam bende installation aborted status 2 diyor %47'ye gelince. Ne yapmalıyım?

Bu sorun şu anki kullandığın yapı numarasının betaya geçmek için uyumlu olmamasından oluyor. 2 çözümü var. Betaya geçmek için lazım olan güncellemeye kurmak veya beta ülkesi olan bir ülkenin stok ROM'una geçip o sürümden betaya geçmek. Farklı ülke stok ROM'unu kurmak Knox sayacını etkilemiyor ek bilgi olarak diyeyim gene de.

Evet hocam One UI 7 beta için akx4 sürümü lazımmış ama benimki akx5. Odin ile deneyeyim dedim ama recovery de telefonu görmüyor veya ben beceremedim.

Evet hocam One UI 7 beta için akx4 sürümü lazımmış ama benimki akx5. Odin ile deneyeyim dedim ama recovery de telefonu görmüyor veya ben beceremedim.

Stok ROM atarken recovery mod değil download moda geçmen lazım baştan hata yapmışsın yani.

Stok ROM atarken recovery mod değil download moda geçmen lazım baştan hata yapmışsın yani.

Recovery açınca orada vardı seçenekler arasında download moda geçmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…